2777
2789
عنوان

آیا این خیانت بخشیدنی هست

350 بازدید | 31 پست

متوجه شده باشه اقا پیام داده به یک خانومی مخشوبزنه ولی خودش میگه اشتباه کردم تحت تاثیر حرف دوستام قرار گرفتم خانم چندبار با چندتا آشنا آقا چت کرده ولی هیچ چیزی بینشون نبوده و آقا هم کامل درجریان بوده ولی آقا از این بابت عصبانی شد و میگه از لج اینکارو کردم و تحت تاثیر دوستام قرار گرفتم

ولی اقا یک فرصت میخواد و میگه پشیمونم هرکاری میکنم و.. اشتباه کردم و یکبار بوده

اینم بگم عقد نیست هنوز. نامزده

و اینکه دوستای آقا ادم های درستی نیستن و تاثیر میگذارن چون قبلاً اصلا اینطور نبود از وقتی با اینها دوست شده تغییر کرده

با گوشی خودت پیام بده یا زنگ بزن به زنه بگو ببخشید شما؟

اگر گفت شما زنگ زدی

بگو آخه شوهرم تو گوشیش شمارو اجاره ای سیو کرده میخواستم بدونم بنگاه دارید؟

🙄😂

من زاده ی ماهم🌚با همه مهربانم🤍خوشگل و ناز و پرنور🌙سرد و کمی پرغرور☄️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عجیبه هنوز عقد نیستن اینجوری تو فکر انتقامن .خدا بعد عقد و بعد بچه رو بخیر کنه

سالی که نکوستتتت از بهارش پیداست .نتیجه ی همچین ارتباطی و فرزندانی میشه کاربری مثل شیما ۰۶۱که پدر و مادرش از زمان ازدواجشون به این طرف قشنگگگ دارن به هم خیانت میکنن و این بنده خدا با خواهرش .طفل معصوم ها موندن وسط

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

به نظرم فعلا عقد نکنن تا ببینن پسره آدم میشه یا نه ، مشاوره برن حتما

توی نامزدی که دوران شیرینی هست اینکار رو کرده دیگه وای بحال اینکه چندین سال از زندگی شون بگذره و توی پستی و بلندی بیوفتن

❤️🤍PEGAH🤍❤️

خداراشکر کن الان شناختیش متاسفانه امکان تکرار داره اگر کسی ذاتش درست باشه تحت تاثیر هیچچیز خیانت نمی کنه الان اگه دوستات به شما بگند بیابریم فلان کار کنیم میری؟ عدم ارتکاب این جور کارها اول به خاطر مقدس شمردن شخصیت خود آدمه وبعد وفاداری به طرف مقابلش پس کسی که خیانت می کنه درواقع خودش را سبک شمرده وارزش خودش راپایین آورده واحتمال تکرارش براش هست