2777
2789

نذری داشتیم خونه ی پدربزرگم من رفتم اونجا

اینم گفت دوستم دعوت کرده شام

۱۰ نیم زنگ زدم خاب بود گفت ۵ صبح اومدم خونه داشتبم پاسور بازی میکردیم

منم حلیم نگه داشتم نیومد ببره

دیگ بیاد دنبالم نمیخام ببرم براشون

هیچی نگفتم. ولی خیلی دوست داشتم شوهرم مذهبی هیئتی بود

حتی دسته هم نمیزاره بریم چ من چ جاریم و مامانش

خوشی زده زیر دلت

این مردای علاف هول تو دسته و هیئت فقط به فکر دس زدن به زنا و نگا کردن و اینان

قلم در دست من می نگارد🌱 نویسنده ی رویا های ابریشمی؛ناز کنی ، نظر کنی ، قهر کنی ، ستم کنی گر که جفا ، گر که وفا ، از تو حذر نمیکنم ⛅️ قسم میخورم که از زیبایی او چیزی درک نمیکردم اما دوست داشتم که وقتی این طور در مقابل من میایستد تماشایش کنم.☁️🪽

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشی زده زیر دلتاین مردای علاف هول تو دسته و هیئت فقط به فکر دس زدن به زنا و نگا کردن و اینان

شوهرمم همینو میگ

میگ زنا ارایش میکنن

میان مردا نگا میکنن

میگن بع عشق فلانی زنجیر زدیم طبل زدیم

شوهرمم همینو میگ میگ زنا ارایش میکنن میان مردا نگا میکنن میگن بع عشق فلانی زنجیر زدیم طبل زدیم

خب پس قدرشو بدون رفته پیش دوستاش دیگه

را بیا باهاش الکی ازین ارزوها نکن

قلم در دست من می نگارد🌱 نویسنده ی رویا های ابریشمی؛ناز کنی ، نظر کنی ، قهر کنی ، ستم کنی گر که جفا ، گر که وفا ، از تو حذر نمیکنم ⛅️ قسم میخورم که از زیبایی او چیزی درک نمیکردم اما دوست داشتم که وقتی این طور در مقابل من میایستد تماشایش کنم.☁️🪽

خوشی زده زیر دلتاین مردای علاف هول تو دسته و هیئت فقط به فکر دس زدن به زنا و نگا کردن و اینان

مگ همه مردا اینجورین؟؟

اگه کتاب خیلی قشنگ می شناسید معرفی کنید ❤️اگه سریال های قشنگی مثل هری پاتر می شناسید معرفی کنید 🙏🌱یادگرفتم پس تغییر کردم 🌱

شوهر منم همینه اصلا اهل هیئت و مسجد نیست با اینکه دهساله ازدواج کردم ولی هرسال میبینم بابام و داداشام و دامادش میرن هیئت من میگم چرا با این ازدواج کردم

روزی صدبار ازین ازدواج مضخرف پشیمون میشم

https://eitaa.com/lady_stor

مگ همه مردا اینجورین؟؟

این مدل مردا بله وگرنه مرد کاری و با شخصیت و پرستیژ اینجور جاها پیداش نمیشه