2777
2789

لطفا برای رسیدن به حاجتم دعا کنید ممنون تون میشم 🙏🏻 خانوما امشب 🍬🥺 ها رو بین بچه های کوچیک تقسیم میکنم انشالا شما هم هر حاجتی دارید بهش برسید الهی آمین در حق منم خواهری کنید محتاجم به دعا تون 💙🫂🤲🏻

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

انشالله حاجت روا شی

تو رو به امام رضا دعا کن پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم)

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هیچ وقت تا اخر عمرش هیچ زنی به غیر مادرم نگیره، و انشالله خدا به مادرم عمر خیلی طولانی و بی نیازی از مردم و عزت و احترام بده😔🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو رو خدا و قرآن دعام کن که انشالله هر جور هست ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده دندون پزشکی همین هفته با هزینه خیلی کم و کیفیت عالی انجام بدم و امسال هر جور هست جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم بیمارستان دولتی و خیلی خوشگل شم و مشکل تنفسیم و جویدن و بلع هم کامل حل شه و خرج ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ایم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شه و همه ی هزینه ها رو پدرم بده (بهش چند سال پیش پول قرض دادم تا الان پس نداده و بهم ضرر زده اگه طلا میخریدم الان هم پول هم طلا داشتم)🥹😭.

قبول باشه خواهش میکنم برای جنینم دعا کن

بعد دوباره سقط باردار شدم الان هماتوم دارم

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی مردک مادر ثابت پدر متغییر تو یک حروم زاده ی که میزنم متاهل بازم درخواست میدی 🤢

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم و محتاج به هیشکی نشیم انشالله 🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم الان بره مسافر کشی و امروز شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و حتما بره سرکار و تایم کاریش 24 ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله برادر کوچیکم مدارس عادی بین بچه های سالم همیشه درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله دکتره بدون اینکه دیگه ما بهش چیزی بگیم همین روزا پیام بده بگه برم ارتودنسی قبل از جراحی فک برام با کیفیت عالی انجام بده واسم😭😭😭تو رو خدا دعا کن وقتی سوال راجع به روند درمان یا کی مراجعه کنم که سیم ها رو عوض کنه پیام بدم یا زنگ بزنم دکتر جواب بده و اصلا اذیت نکنه😭تو رو خدا دعا کن دکتره خبیث و بدجنس نباشه و تو همین هفته روند سیم های ارتودنسی قبل از جراحی فک رو بزاره رو دندونام😭

انشالله حاجت روا شی تو رو به امام رضا دعا کن پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر ...

این چه دعاییه اخه خواهرمن

چرا انقدر منفی نگری .

انشالله که همسر خوب گیرتون میاد

دیگه لازم نیست تک نک خصوصیات بدو نام ببری که نداشته باشن

منفی نگر نیستم سختیایی که کشیدیم و می کشیم که نگو و نپرس

وقتی همش از یچی بترسی و بهش فکر کنی خدای نکرده سرت میاد .

همچیو بسپار به خدا بگو خدایا همونطور که خودت دوس داری برام بچین

برای حسین پسرم دعا کن گذشتع ای کتک خورده فراموشش بشه کسی دیگه اذینش نکنه حال روحیش خوب بشه

بانویی از تبار لر هستم🤍الهی یه روزی ببینم اون ظالم تقاص پس داده🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 برای آرامش و خوب شدن روحیه بچم یه صلوات میفرستین؟ 💞