2777
2789

((دوست من حوصله و انرژی اینکه به شما ثابت کنم راست گفتم یا مریض روانیم و چرت و پرت بافتم رو ندارم

پس اگه فکر میکنی این تاپیک کذب محضه لطفا از تاپیکم رد شو تا نظر بقیه رو بدونم ممنونم ❤️❤️))

آقا از لحاظ اخلاق و خانواده و فرهنگ و تحصیلات سطح خوبی داره خوش برخورده پیگیره البته همه اینا رو تا اینجا که مدت کوتاهیه میشناسم فهمیدم و برای اینکه ببینم جدی جدی همینجوری میمونه یا ادا درمیاره تا گولم بزنه و ... باید گذر زمان ثابت کنه اینو

از لحاظ مالی هم خیلی شرایط فوق العاده ای داره یکی از مولتی میلیاردرهای ایران هست چندین تا بیزینس خاص داره تا این حد که نسخه تک یه سری ماشین های آمریکایی و اروپایی رو داره و از این مدل مردایی هست که دسته گل های بزرگ و گرون قیمت تهیه میکنه هر دیت و ...

اما مشکل اصلیم اینجاست که به لحاظ ظاهری پسند من نیست خیلی معمولیه زشت هم نیست اما متوسط رو به بالا هم نیست(قدشم حدودا ۱۷۶ یا ۱۷۷ هست) ولی خب لباسهای خوب میپوشه

حالا اینو اینجا نوشتم چون دیگه باورم شده هیچ کس کامل نیست و اگه هم باشه خیلی کم و محدوده و من نباید فرصتامو بسوزونم

شما اگه جای من باشید توی این موقعیت چه تصمیمی میگیرید؟ مردی که همه شرایطش عالیه از هر لحاظ اما ظاهرش توی سلیقه شما نیست

من ۲۴ سالمه ایشون ۳۳

همیشه در حال خوب و بد کردنمو در نهایت هیچی به هیچی در حالی که دوستام یا توی رابطه های بادوام یکی دو ساله هستن یا ازدواج کردن و خوشبختم هستن شکر خدا

دارم برای خودم نگران میشم دوستاااان😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم خوبه قبولش کن چون ممکنه بعداً حسرت اینو بخوری که چرا قبولش نکرده بودی ، اگه می خوای بعدا حسرت نخوری قبول کن ولی اگه می دونی بهتر از این هم برات هست خب نه

البته اگه من بودم شاید قبول نمی کردم

بنظرم خوبه قبولش کن چون ممکنه بعداً حسرت اینو بخوری که چرا قبولش نکرده بودی ، اگه می خوای بعدا حسرت ...

حس میکنم بهتر به لحاظ ظاهر شاید باشه اما از لحاظ ثروت و کمالات و تخصیلات شاید نه