2777
2789

((اول بگم حوصله و انرژی اینکه به شما ثابت کنم راست گفتم یا مریض روانیم و چرت و پرت بافتم رو ندارم

پس اگه فکر میکنی چرند میگم لطفا از تاپیکم رد شو تا نظر بقیه رو بدونم ممنون❤️ ❤️))

آقا از لحاظ اخلاق و خانواده و فرهنگ و تحصیلات سطح خوبی داره خوش برخورده پیگیره البته همه اینا رو تا اینجا که مدت کوتاهیه میشناسم فهمیدم و برای اینکه ببینم جدی جدی همینجوری میمونه یا ادا درمیاره تا گولم بزنه و ... باید گذر زمان ثابت کنه اینو

از لحاظ مالی هم خیلی شرایط فوق العاده ای داره یکی از مولتی میلیاردرهای ایران هست چندین تا بیزینس خاص داره تا این حد که نسخه تک یه سری ماشین های آمریکایی و اروپایی رو داره و از این مدل مردایی هست که دسته گل های بزرگ و گرون قیمت تهیه میکنه هر دیت و ...

اما مشکل اصلیم اینجاست که به لحاظ ظاهری پسند من نیست خیلی معمولیه زشت هم نیست اما متوسط رو به بالا هم نیست

حالا اینو اینجا نوشتم چون دیگه باورم شده هیچ کس کامل نیست و اگه هم باشه خیلی کم و محدوده و من نباید فرصتامو بسوزونم

شما اگه جای من باشید توی این موقعیت چه تصمیمی میگیرید؟ مردی که همه شرایطش عالیه از هر لحاظ اما ظاهرش توی سلیقه شما نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بهت میگم اره اشنا شو

ولی تو حواستو جمع کن چون اینایی که خیلی پولدارن معمولا دنبال عشق و حالن

بزرگتر ها میگویند نوجوان ها فکر میکنند شکست ناپذیرند و این جمله را با طعنه و لبخند بیان میکنند نمی دانند که واقعا همینطور است فکر میکنیم شکست ناپذیریم چون هستیم به دنیا نمی اییم و نمی میریم مثل همه انرژی ها فقط شکل و ظاهر مان تغییر میکند ادم ها با بالا رفتن سن این حقیقت رو فراموش میکنند کم کم از شکست و از دست دادن واهمه پیدا میکنند ولی ان بخش از وجود ما که بزرگتر از مجموع همه بخش های دیدنی ماست نه شروعی دارد و نه پایانی در نتیجه نمیتواند شکست بخورد مــن رو نمیتونی معنی کنی پروفایل خودمم

نه

من ترجیح میدم با کسی وارد رابطه بشم که به سطحم بخوره

و بنظرم با این همه آپشن لیاقتشو داره که با کسی باشه که ظاهرشو حداقل بپسنده

اقایون درخواست دوستی ندن🐄ماورای باور های ما،ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی ست..فراتر از همه تصورات ، انجا تو را خواهم دید.🪼اگ کسی بی دلیل ازت متنفره،بهش ی دلیل بده

به نظرم عالیه

در مورد قیافه و اینا هم خوب اگه معمولیه خوبه دیگه

به نظرم شانست گفته و قبول کن

چنندسالته و سن اون رو هم بگو

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 قلب جای یک نفره فرودگاه که نیست 😅اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

ورزشکاری نیست معمولیه و یه کوچولو هم شکم داره ولی چاقم نیست صورتشم معمولیه

بگو بره باشگاه

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 قلب جای یک نفره فرودگاه که نیست 😅اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

ورزشکاری نیست معمولیه و یه کوچولو هم شکم داره ولی چاقم نیست صورتشم معمولیه

یه باشگاه بره درست میشه پولشو که داره فقط باید ارادشو بدی

صورتم با عمل درست میشه

لقد به بختت نزننن

میشه اگه امضام رو خوندی واسه سر کار رفتنم یه صلوات بفرستی دمت گرم 🩵

نهمن ترجیح میدم با کسی وارد رابطه بشم که به سطحم بخورهو بنظرم با این همه آپشن لیاقتشو داره که با کسی ...

آخه از لحاظ تحصیلات واقعا بهم میخوریم و باقی موارد اما ظاهری نه

ولی از طرفی خیلی از زوج ها رو میبینم خانم واقعا زیباست اما همسرش معمولی یا حتی کلا بد ولی چقدر خوشبختن و زندگیشون قشنگه

بدجوری توی دوراهی موندم