2777
2789
عنوان

کمک کنید خیلی مهم سوال دارم

84 بازدید | 17 پست

سلام از همتون واقعا تشکر میکنم

ببخشید

بهترین بازاریابی برای یک شرکت چیه

محصول ما مصرفیه کسی میتونه بازاریابی فروش بگیره ؟؟؟

با راهنمای کنید چجوری فروش بالاتر ببریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کردستان سنندج

اول شرمندم که عزیزم خطابتون کردم فکر کردم خانم هستین. ای کاش تبریز بودید دستم بازتر بود و میتونستم کمک کنم چند تا پخش کننده قوی نیاز دارین حالا راهشو میگم چیکار کنید

اول بزنین دیوار ببینین توی شهرتون پخش کننده کی هس شمارش رو بردارین و بهش بگین که داداش کنار جنس هات محصولات منم به مغازه دارها نشون بده قیمت رو اول کم میگی تا حاشیه سود برای پخش کننده زیاد باشه و قبول کنه اولش خودت سود کم برمیداری چون فعلا محصولت ناشناخته هس بعده یکی دوماه که مغازه دارا تقاضاشون بیشتر شد و بهت نیاز دارن تو قیمتت رو میبری بالا و اونا مجبورن بردارن البته بازم قیمت فضایی نمیدی چون هدف ما سود کم اما فروش زیاده.

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

روش دوم فروش محصولاتت عصرها که بیکاری نمونه کار جنس هات رو به هایپری ها و سوپری ها نشون میدی و میگی شرکت تازه تاسیس زدیم زیر قیمت بازار جنس میدم شمارتو میدی و میگی تولیدات ما با مواداولیه فلان هست و تعریفشو میکنی و البته پخش کننده برات بیشتر کمک میکنه. ویا با صاحبان شرکن های پخش صحبت کنی و بخای از تولیداتت حمایت کنه و پورسانت برداره در قبالش تا دستو بالت بازتر شه و فروشت بالا بره. توی دیوار هم تبلیغ کنی نتیجه میگیری یکم زحمت میخاد. یا اگه در امکانت هست یک وانت بگیری و یه شخصی بگییری بگی ماشین از من جنس هم از من تو به تمامی مغازه های سنندج و حومه جنس های منو پخش کن سی درصد سود رو بردار و هزینه های مصرفی هم از سود شراکتی بدیم اینجوری مواظب ماشینتم خواهد شد که خرجی نداشته باشه که از سودش کم شه. یه ادم زرنگ میخاد برا این کارم ک سروزبون داشته باشه و متاهل باشه و نیاز مند که تمام تلاشش رو بکنه فکرش برا پرنده پروندن نباشه صبح بره شب بیاد

قربونت برم خیلی ممنون همه کار هارو انجام میدم خیلی زحمت کشیدیم راستی تو تبریز هستی ؟

بله تبریزم و پخش کننده هم سراغم بود اما از اونجا جنس بیاد سودی برات نمیمونه

بله تبریزم و پخش کننده هم سراغم بود اما از اونجا جنس بیاد سودی برات نمیمونه

هر چیز باشه مهم نیست میتونی با هم همکاری کنیم ؟؟؟؟ جنس ما خوبه درجه یک صادراتی هر نوع بخوای خودمم پای کار هستم اتفاقا قرار بیام تبریز ؟

هر چیز باشه مهم نیست میتونی با هم همکاری کنیم ؟؟؟؟ جنس ما خوبه درجه یک صادراتی هر نوع بخوای خودمم پا ...

متاسفانه کلا متفاوت هست حیطه شغلیمون ما تو کار تولیدی نبشی هستیم پخش کننده از اشنایان بود

آهان نه ما فرق میکنه لامصب

مشکلی نیس من راههاش رو گفتم حتما پیشرفت میکنین فقط ب ویزیتور اینا پول ندی الکی اینا وقت تلف کردنه و هزینه بیجا