2777
2789
عنوان

خواهرزادم توهم میزنه 🤕

134 بازدید | 17 پست

بچه ها

خواهرزاده ی من دختره. ۹ سالشه.

چند روز پیش بهم گفت دیروز رفتم کلاس شنا ثبتنام کردم، فلان قدر شهریشه، روزهای زوج ساعت فلان میرم کلاس. میگه بابام برام سرویس گرفته با سرویس میرم کلاس و ...

حتی میگه توی کلاس چند نفرن، کدوم استخر میره و ...

دیشب از خواهرم پرسیدم کلاس شنا فرستادیش؟ میگه نه 😐 میگم پس این چی برام یه ساعت تعریف میکرد؟ باورش نشد اصلا.

جالبه اینها رو خودش شروع کرد بهم گفت. من ابدا هیچی نپرسیدم و یا بهش نخ ندادم که این حرفها رو تحویلم بده.

امروز برگشت بهم گفت من یه بار سوار هواپیما شدم. درحالی که میدونم نشد. یا مثلا میدونم تا حالا مشهد نرفت. امروز میگفت پارسال رفتیم مشهد، خیلی خوش گذشت. حتی نشست هتل فرضی رو برام توصیف کرد! با اطمینان هم میگفت. 🙄🙄🙄🙄

این چیزها طبیعیه توی این سن؟ یا نکنه اینها آرزوشه و داره از آرزوهاش میگه؟

شاید از دوستاش میشنوه و تعریف میکنه برای شما. یه تئوری دیگه هم دارم که خیلی سیاهه ترجیح میدم نگم

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نترسم نترسم

بسم الله الرحمن الرحیم 😂😶🌫️ انشاالله خوابمون ببره😂🤦🏻♀️

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

شاید از دوستاش میشنوه و تعریف میکنه برای شما. یه تئوری دیگه هم دارم که خیلی سیاهه ترجیح میدم نگم

جدیدا دخترخالم بچشو کلاس شنا فرستاده. هم سن و سالن. حس میکنم طفلک حسودیش شده داره اینو میگه. چون بلافاصله گفت اول من ثبتنام کردم، بعد فلانی رفت بچشو کلاس شما فرستاد! حس میکنم حسودیش شده بیچاره.

منم نظرم همینه

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙