2777
2789

اصلا نمیخوام تو پربازدیدا باشه یوقت شناسایی میشم لطفا گزارش بزنین بترکه انشالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده بحق این شبای عزیز

همش مردا درخواست میدن درخواست اونایی هم که قبول کردم و نوشته بود زن دروغ بودن مرد بودن بی صفتا

تاپیک شوهرم فهمیده به دوستش پیام دادم

کاربر نفسمپسرم و مهستی سابق

ای بابا اصلا درخواست دوستی کسی رو قبول نکن

اره تا حالا هیچ مردی رو قبول نکردن. چندنفر بودن مثلا میخواستن درد دل کنن یا مشاوره بدن که فهمیدم مرد هستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از وقتی اومدم تو نی نی سایت اصلا درخواست دوستی کسی رو قبول نکردم. حتی زن ها رو

اخه تاپیکم قفل بود گفتم نمیتونن پست بزارن اومدن خصوصی...

کار خوبی میکنی

ببین گزارش الکی بزنیم خودمون تعلیق میشیم .در صورتی گزارش قبوله که با سیاسی باسسه با هم قومیتی و ترویج فساد و تبلیغ برنامه های پولی

والله نی نی یار گفته هر کی درخواست داد بهتون رد درخواست بزنید دیگه نمیتونه پیام بده ..الله اعلم

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

شوهرت بهت چه پیامی داد که خام شدی و برگشتی؟؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
شوهرت بهت چه پیامی داد که خام شدی و برگشتی؟؟

هیچی قبل عید نگو با باباش دعواش میشه میزنه از خونه بیرون دیگه تصمیم میگیره یه اتاق مجردی بگیره. ده شب خونه نرفته بود یهو نصفه شب پیام داد بیداری گفتم بفرما گفت من اواره شدم دنبال یه اتاقم اثاثم ندارم دلم واسه بچه تنگ شده و نتونستم واسش زندگی درست کنم منم گفتم خودت خواستی خودت اون خونه رو از ما گرفتی مارو آواره کردی دلمونو شکوندی گفت نه من عصبی بودم دلم میخواد خودمو بکشم خسته شدم زیر بار قسط و بدهی و اخرش گفت یروز خونه بگیرم میام دنبالتون منه احمقم هیجی نگفتم. چندروز بعدش دوباره زنگ زد گفت یخونه هست طبقه چهارم فقط خیلی داغونه به قشنگی خونه قبلی نیس میای منم گفتم اره دیگه اومد دنبالمون. خانوادمم خیلی مخالفت کردن گفتن این ادم نمیشه دوباره میندازت بیرون😔

هیچی قبل عید نگو با باباش دعواش میشه میزنه از خونه بیرون دیگه تصمیم میگیره یه اتاق مجردی بگیره. ده ش ...

حیف اون خونه قبلی

کاش دیگه ادم بشه بشینه زندگی کنه

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

حیف اون خونه قبلی کاش دیگه ادم بشه بشینه زندگی کنه

اره بخدا منو بچم عاشق اونجا بودیم خیلی دلباز بود. اینجا نه کمد دیواری داری نه کابینت درست حسابی چندتا دونه داره منم ظرف و ظروف زیاد نیاوردم مثل خونه مجردیه الان.

اینجام همش استرس دارم دیونه شه یا دوباره به یه دختر وابسته شه ومارو بندازه بیرون

حالا که برگشتی برا بار صدم داری باهاش زندگی میکنی دیگه تو گوشیش کنجکاوی نکن. تو که خودت میتونی ذاتش چیه و خودتم شرایط برگشتن به خونه بابات نداری

اما برای هزارمین بار بهت میگیم. برو دنبال کار

تو آرایشگاه زنانه حتی اگه زمین طی بکشی بازم دوتا چیزی یاد میگیری

برو خیاطی یا هرجای زنونه

با زبون شیرین راضیش کن

بگو میخوام کمک خرجت باشم. نمیخوام اینقدر تحت فشار باشی

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن