2777
2789
عنوان

غذایِ کمکی به نی نی

85 بازدید | 14 پست

سلام مامانایِ گل ازچندماهگی کم کم به نی نی هاغذا دادین .وازچه چیزایی شروع کردین..پسرمن ۴ماهش تموم شده ووارد ۵ماهگی شده .وقتی ماغذا یامثلابستنی چیزی میخوریم آب ازدهنش راه میفته ودلش میخوادبهش بدیم.دلم براش میسوزه .بایدحتماوایسم تا۶ماهش تموم بشه بعدبهش بدم.تجربیاتتون کامل بگید بیزحمت

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جور میفهمی اب از دهنش اب افتاده ؟؟اره بده مشکلی نداره

آب دهنشو قورت میده وزبونشو میزنه دوردهنش معلومه میبرم نزدیک دهنش دست وپامیزنه که بخوره.معلومه که دوست داره بخوره دهنش آب افتاده😄😄

بستني خيلي زوده يوقت بچه اسهال ميشه.جلو روش نخوريد خوب

من نمیخورم جلوش.امابعضی وقتا دیگه میخوریم وقتی میریم بیرون میبینه دیگه..اماکلامنظورم بستنی نبود هرچیزخوردنی میبینه که مامیخوریم غذا واینا زبون میزنه دوردهنش وآب دهنشو قورت میده.گفتم بپرسم ببینم میشه کم کم بهش بدم غذای کمکی؟

بله

مرسی عزیزم.فقط فرنی دادی یاچیزای دیگه هم مثل سوپ اینا هم دادی.سرلاک میشه بدم الان؟

مرسی عزیزم.فقط فرنی دادی یاچیزای دیگه هم مثل سوپ اینا هم دادی.سرلاک میشه بدم الان؟

نه اول فرنی بعد حریره.از ی بادام تا هشت تا بادام مثلا س روز اول ی بادام سروز دوم دوتا بادام سرلاک برنج و شیر  بعدشم ک رسید ب هشتا بادام  سوپ شروع کن اولش سوپ مرغ بعد ی هفته گوشتش کن ب ترتیب اضافه کن

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
نه اول فرنی بعد حریره.از ی بادام تا هشت تا بادام مثلا س روز اول ی بادام سروز دوم دوتا بادام سرلاک بر ...

خیلی ممنونم گلم