2777
2789

تورخدا نمیخوام آبروم بره راجب چیزایی تاپیک زدن که نباید بفهمه تورخدا خواهش میکنم

من نمیدونم اگه تعلیق شم تاپیکام دیده میشه وگرنه هیچ تاپیکیذنمیزدم

@niniyar

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊«یک دنیا آرامش... به دور از دنیای کثیف آقایان🌸💅

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

@niniyar

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊«یک دنیا آرامش... به دور از دنیای کثیف آقایان🌸💅

@niniyar

@niniyar

ابتدا تاپیک های محرمانه رو درخواست بدید تا نی نی یار حذف کنه بعد کاربری رو ببندید

روزهای زوج

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید داخل تاپیک حذف فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

@niniyar

من میگم شوهرم فهمیده تا فردا همه شو میخونه شما میکی صب کن من ۱۰ تا تاپیک محرمانه دارم نمیشه تورخدا منو ببند جون هرکسی دوست داری نمیخوام آبروم بره بخاطر یه سایت

ابتدا تاپیک های محرمانه رو درخواست بدید تا نی نی یار حذف کنه بعد کاربری رو ببندید روزهای زوج

من میگم شوهرم فهمیده تا فردا همه شو میخونه شما میکی صب کن من ۱۰ تا تاپیک محرمانه دارم نمیشه تورخدا منو ببند جون هرکسی دوست داری نمیخوام آبروم بره بخاطر یه سایت

ابتدا تاپیک های محرمانه رو درخواست بدید تا نی نی یار حذف کنه بعد کاربری رو ببندید روزهای زوج

سلام

الان یعنی استارتر تا فردا صبر کنن بعد یکی یکی همین طور روزهای زوج بفرستن؟؟

این طوری که خیلی طول می کشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلام

ای کاش الان ۲ تا روش تعلیق داشتین.

هرکس دوست داشت به روش قدیم تعلیق می شد هرکس خواست به روش جدید.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلامای کاش الان ۲ تا روش تعلیق داشتین.هرکس دوست داشت به روش قدیم تعلیق می شد هرکس خواست به روش جدید.

سلام بله مثل قبل هر کس میخواست تعلیق بشه چون تاپیکهاش دیده نمیشد برای این که در سریعترین زمان بسته بشن یا فحش به ما میدادن یا کاربرا یا تاپیک و عکس زشت میذاشتن در روز تعداد خیلی بالایی با همین روشها خودشون رو تعلیق میکردن

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید داخل تاپیک حذف فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام بله مثل قبل هر کس میخواست تعلیق بشه چون تاپیکهاش دیده نمیشد برای این که در سریعترین زمان بسته ...

اما الان شرایط تغییر کرده الان ۲ تا روش تعلیق هست.

🟢🔴 می تونین بگین هرکس توهین کنه مثلا به روش قدیم دیگه تعلیقش نمی کنین.

الان خیلی ها مثل استارتر توی این شرایط هستن و شناسایی میشن. همین الان عکس استارتر توی گوگل هم هست.

قبلا که روش تعلیق فرق می کرد کاربرها با خیال راحت تاپیک می زدن و چه قدر سایت شلوغ تر بود. الان سایت خلوته خلوت شده.