2777
2789

بخاطر همین خونه نشین شدم بچه ها من کلا خجالیتیم من اصلا آرایش نمیکنم حس میکنم با زشتم یا یجوریم

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊«یک دنیا آرامش... به دور از دنیای کثیف آقایان🌸💅

منم نگاه میکنن من ارایش میکنم نمیدونم چرا

من اصلا آرایش نمیکنم

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊«یک دنیا آرامش... به دور از دنیای کثیف آقایان🌸💅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب توهم نگاشون کن منم مثل تو بودم زل زدم به همه از رو رفتن😂

وای نه روم نمیشه نگاه کنم به مردا

اصلا به زشتی یا خوشکلی نیست نمیدونم چشونه انقدر زل میزنن به ادم خدا شفاشون بده فقط

عاشق گربه ها🤍با هرکس حدش رو ندونه و چرت و پرت بگه مثل خودش رفتار میکنم پس مراقب حرف زدنتون باشید که شرمندتون نشم

وای اینجاحتی پیرمرداهم مثل صگ نگاه میکنن

کدوم شهری

منم همینطورررررر اصن همه انقد عمل و ژل و بوتاکس و....

چیشد ک اینجوری شد همه شبیه هم شدن

من میرم بیرون حس میکنم خیلی همه عجیب شدن🥹

بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝

دقیقا به منم بد نگا میکنن .. ولی راهش اینه که تو دیگ کسی رو نگا نکنی

اینجوری متوجه نگاه بد نمیشی

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

خب خیلیا دیگه حتی روسری سرشون نمیذارن اگه اینطوری راه بری طبیعیه که جذب بشن

اگرم عادی هستی که مشکل از طرف مقابله

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚