2777
2789

صف بود واسه اینکه بچه تاب سوار شن جلویی برادر زادم که دوسالشه یه بچه ۱۲ ساله تقریبا بود جلوی اون بچه ۱۲ ساله یه بچع سه ساله که پدربزرگش داشت هولش میداد که تاب بازی کنه بعد از اینکه تاب بازی بچه ساله تموم شد بچه ۱۲ ساله به بچه ۳ ساله گفت دختر خانوم نزدیک ۳ ساعت تاب بازی کردی

پیرمرد به بچه ۳ ساله گفت باباجون سوار تاب شو اصلا میخام تا۳ ساعت تاب بازی کنه هرچی از دهنش دراومد به یه بچه ۱۲ ساله گفت خیلی ناراحت شدم

این مردم واقعا عقده ای هستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا رو مخ بود ولی اینکه کلی بشینی دعوا بابچه ۱۲ ساله واقعا خیلییی بده

درسته کار پیرمرده هم بد بوده نهایت باید یه چیزی به پسره میگفت و رد میشد ولی بعضی نوجوان ها که تازه از کودکی در اومدن هم واقعا پررو هستن و آدم نمیدونه واقعا چی باید بهشون بگه

دیگه بچه 12 ساله عقلش به خیلی چیزا میرسه خب بره سر یه بازی دیگه نه اینکه بخواد به بچه ی 3 ساله اعترا ...

چرا رو مخ بود؟ تاب عمومی هست و همه روی صف بودن. حالا دوازده ساله بره یه کار دیگه بکنه

برادرزاده اسی که دو سالش بود هم بره یه بازی دیگه بکنه؟

دنیا خیلی کوچیکه یهو میبینی یه آدم آشنارو توی ناکجا آباد میبینی. امیدوارم همینطور اتفاقی جواب سوالای زندگیتو پیدا بکنی..😘

چرا رو مخ بود؟ تاب عمومی هست و همه روی صف بودن. حالا دوازده ساله بره یه کار دیگه بکنهبرادرزاده اسی ک ...

12 سالشه هاااا . مقایسه میکنید با بچه 3 و 2 ساله ؟! نمی دونم من 12 سال رو خیلی بزرگ میدونم یا شما خیلی نی نی میدونید؟! 😐😂🤦

12 سالشه هاااا . مقایسه میکنید با بچه 3 و 2 ساله ؟! نمی دونم من 12 سال رو خیلی بزرگ میدونم یا شما خی ...

حالا کاری ندارم منظورم اینه که صف بود. اون پیرمرده اگه بلند میشد قطعا به بچه دو ساله هم میرسید.

در واقع پسر دوازده هم داشت از حق بچه دو ساله هم دفاع میکرد چون خودشم نهایتا چند دقیقه میخواست بشینه

دنیا خیلی کوچیکه یهو میبینی یه آدم آشنارو توی ناکجا آباد میبینی. امیدوارم همینطور اتفاقی جواب سوالای زندگیتو پیدا بکنی..😘

حالا کاری ندارم منظورم اینه که صف بود. اون پیرمرده اگه بلند میشد قطعا به بچه دو ساله هم میرسید. در و ...

خب اون پسر اگه عاقل بود و به فکر بعدی خودش بود اصلا می رفت سراغ بازی دیگه . آخه من توی هیچ پارکی ندیدم پسر 12 ساله قاطی بچه کوچیکا منتظر تاب باشه ! پارک نزدیک خونمون هم که میریم پسرای بزرگ تر دارن فوتبال بازی میکنن و بچه های کوچک تاب و سرسره و...

چرا رو مخ بود؟ تاب عمومی هست و همه روی صف بودن. حالا دوازده ساله بره یه کار دیگه بکنهبرادرزاده اسی ک ...

منم با شما موافقم.کما اینکه ۱۲ ساله ها خیلیم بزرگ نیستن.هستن کسایی که زود میرن تو کار بزرگتر ها ولی حالا یکیم پیدا شده بچگی کنه و به این زودی قاطی بزرگا نشه بازم اعتراض میکنن