منم چالشهای مشابه تو رو داشتم. به لطف خدای زنده من وارد مسیر خودشناسی شدم. خدا ابتدا قلبم را با حضورش روشن کرد و سپس من را از ذهنم آگاه ساخت. وقتی اتفاقهای مسیر زندگیم را بررسی کردم در مسیر پاکسازی ناخودآگاهم قرار گرفتم. پاکسازی از تمام باورهای غلط٬ ترسهای بیهوده و تمام مواردی که باعث اشتباهاتم در زندگیم شده بود. در مسیر خودشناسی یاد گرفتم که ما به عنوان موجود زنده(هر چیزی که در تغییر و تحول است) باید دلبسته پارتنرمون باشیم نه وابسته. یک ذهن با وابستگی عشقی برای صاحب خود فرکانس "عدم تعادل" ایجاد میکند. در عدم تعادل انسان ضعیف است حتی اگر خوشحال باشد. هر چه ذهن به سمت رهایی از وابستگیها برود٬ سطح فرکانس به "تعادل" نزدیکتر میشود. در نتیجه صاحب چنین ذهنی٬ شجاع است٬ ضعفی ندارد٬ ترسی ندارد٬ غمی ندارد٬ هیجان کاذبی ندارد و به انسان کامل نزدیکتر میشود. انسان کامل توانایی خلق افکار خویش را دارد.
وابستگی یعنی ضدزدن با درون و این ما رو از یگانگی دور میکند. ما به عنوان موجودات زنده در حال تغییر و تحول هستیم٬ وقتی به یک چیز زنده وابسته میشویم٬ نمیخواهیم تغییر و حرکت آن چیز را ببینیم و فقط میخواهیم به یک تصویر ثابت یا بُعد مرده از آن چیز اکتفا کنیم. وقتی آن تصویر را نمیبینیم٬ رفته رفته یا ناگهانی درد میکشیم. این درد همان دور ماندن از بُعد زنده آن چیز است.
اما دلبستگی چیست؟ دلبستگی یعنی جذب زنده توسط زنده! زمانی که ما دلبسته چیزی شویم٬ باید بپذیریم که آن چیز زنده است و با آن زنده زندگی خواهیم کرد. حتی اگر نباشد نیز ما با آثار زنده آن حرکت خواهیم کرد. اثر دلبستگی زندهشدن روز به روز بیشتر خودمان است٬ اثر وابستگی مردگی خودمان و تجربه درد درونی ناشی از حرکت زندگان و ماندن ما در تصاویر مرده و موهومی است. اصلا لذت حقیقی جز با دلبستگی میسر نمیشود٬ وابستگیها فقط سد راه ما هستند.
باید یاد بگیریم چشم به یک وجود زنده بدوزیم٬ رفته رفته حرکت ما با آن وجود زنده هماهنگ میشود. باید جلوه ذات حقیقی هر چیزی را دریابیم. آن وجود زنده در همه چیز یکیست. وابستگی یعنی هر چیزی برای خودش یکیست. دلبستگی یعنی معطوف به آن وجود زندهام و با آن حرکت میکنم. وابستگی یعنی جنگ و نپذیرفتن تغییرات و حرکات هستی. دلبستگی یعنی تسلیمَم! تسلیم تغییر! تسلیم آن یکی! اثرات تسلیم شادی و لذت حقیقی برای خودمان است. دلبستگی یعنی عاشقی٬ وابستگی یعنی بتپرستی!
ازت میخوام به دلبستگیها و وابستگیهات توی زندگیت خوب تفکر کنی و بری به سمت عاشقی!