2777
2789

خاهررشوهرم با ی پسر ۷هشت ساله جدا شد حضانت با پدره بیشتر موقع ها خونه مادرشه

شوهرش معتاد و خائن بود اخلاق ادب هیچی نداشت

الان بیا بببییییین چ شوهری کرده طلافروش مرده مث پروانه دورش میگرده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه دختر نیستم از بخت بدم

مهم نیست اصلاااااا

بنظرم تا بچه نداری و بیشتر زندگی نکردی بیشتر ابرو نرفته جدت شو اصلا دیز نیست جون رفتارش جوریه اصلا درست بشو نیست

در ضمن به خانواده ات همه چیز بگو بیان پشتت

زمانی کتک زد دفعه دیگه برو پزشک قانونی سریع که یه مدرک داشته باشی راحت بنونی طلاق بگیری

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉
خب مریضه که انقد کش میده بابا منم همین بود مامانم جدا شد ولی بعد یک بچه منم روانی کردن

فک کن میگفتم خب تمومش کن میرفتم تو اتاق همین جوری میومد دنبالم میرفتم اون اتاق باز اونجا میومد دنبالم زر زر زررررررررر تو گوشم جوری بودم از شدت گریه میلریزدم التماس میکردم برو بیرون از اتاق برو تو حال بشین بازم نمیرفت

فک کن میگفتم خب تمومش کن میرفتم تو اتاق همین جوری میومد دنبالم میرفتم اون اتاق باز اونجا میومد دنبال ...

مگ مریض روانیه اینکارا میکرده

چه مرد بیخودی

اههه اههه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

تاپیکای قبلمو بخون از اول میزد منو میگفتم خوب میشه خوب میشه

خوندم چی بگم عزیزم .من نمیتونم نسخه طلاق واست بپیچم شما بابزرگترها یا مشاوور صحبت کن این مشکلت چیزی نیست که بشه ازش چشم پوشی کرد خدای نکرده تواین کتک کارایاممکنه اتفاقی بیفته که قابل جبران نباشه

فک کن میگفتم خب تمومش کن میرفتم تو اتاق همین جوری میومد دنبالم میرفتم اون اتاق باز اونجا میومد دنبال ...

به امام حسین حالات روحی بابا منم همین بود دست بزن بودنش که مامانمو تازه عروس بود کتک زد

بعد اطرافیان گفتن جدا نشو خوب میشه اولاشه

اون موقع طلاق زشت بود تابو بود میگفتن صبر کن خوب میشه

خوب که نشد هیچ مامانم ۲۰ سال زندگیشو حروم آدم اشتباه کرد

بعدم با بچه جداشدن

نزار کارت به پدر مادر من بکشه الان جدا بشی بهتر از اینه که با بچه طلاق بگیری

ول کن این زندگی کوفتیو

رفتم تاپیک قبلتو خوندم حرصم گرفت ازت اه اه

جووونی جوونی جوونیت رو بردار فرار کن

احمق و توسری خور نباش

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
بخدا از اول همین بود دوساله با این ادم دارم زندگی میکنم البته تو عقد بودم ۲ ماهه رفتم خونه خودم

دختر حالت واقعا خوبه چرا با یه مریض داری زندگی میکنی

تموم کن بره بابا

بمونه برای خانوادش جون اونا بیوفته

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

به امام حسین حالات روحی بابا منم همین بود دست بزن بودنش که مامانمو تازه عروس بود کتک زد بعد اطرافیا ...

خانوادم دیگه راضی نیستن برگردم دفعه قبلم بخاطر خانوادم برگشتم اما الان دیگه نمیزارن برگردم

مهم نیست اصلاااااابنظرم تا بچه نداری و بیشتر زندگی نکردی بیشتر ابرو نرفته جدت شو اصلا دیز نیست جون ر ...

کاش لااقل تو عقد جدا میشدم ب کسیم نمی گفتم باکره نیستم برا خودم زندگیمو میکردم ولی الان چی الان دیگه همه میدونن چه خبره😔