2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بنظر من ایشون خیلی ذوق قبولیش رو داره اگه حرکتی هم زده بخاطر اینه ک تلاشش نتیجه داده و واقعا قابل تحسین هستش ایشون دمش گرم

ولی بنظرم اطرافیانی ک ب موقعیت ی شخص برنده حسادت میکنن کوچیکترین رفتار این فرد رو پز و کلاس و ادا تلقی میکنن این تقصیر اون بنده خدا نیست مشکل از دید شما ب ایشونه

حسادت نکنین رفتاراشون اصلا ب چشمتون نخواهد اومد

اره من حسود نکردم واقعا این دختر اخلاقش تغییر کرده کلا خودشو میگیره من موقعیتمم گفتم شرایطشو ندارم.. ...

نذار شرایط و اینجور بهانه ها زندگیت رو کنترل کنه، خودت مسئول زندگیت هستی واین ها بهانه هست...مطمئن باش شما هم اگه بخونی قبول میشی. اگه اون خانم رفتارش تغییر کرده و فخر فروشی میکنه، مشکل از کم ظرفیتی اش هست اما باز هم چیزی از ارزش کاری که کرده کم نمیشه....

ببین کار ایشون واقعا آسون نبوده

قطعا یه رتبه ی سه رقمی خوب اورده و تلاش زیادیم کرده، چون پشت کنکور خودش واقعااا فشار زیادیه

شاید شما حس میکنین رفتارش عوض شده چون خودتون حستون بهش فرق کرده، ولی اگه اینطور نیست و رفتارش واقعا عوض شده کارش اشتباهه، یکم بگذره بره دانشگاه بیاد برمیگرده به قبلش

عزیزم زحمت کشیده کارش با ارزشه ، خدا هیچ چیزی رو مفتی به هیچ کس نمیده ، تو هم زحمت بکشی تلاش کنی تو ...

بابا اصلا منظورم این نبود دختره هیچ کسو از وقتی قبول شده ادم حساب نمیکنه البته حقم داره چون همه بهش طعنه زدن ولی من دوستش داشتم همیشه هم با اینکه خودم درسو دوست نداشتم تشگیقش کردم منو بلاک کرده

لایک نکن اگه لایک کردی لایکتو نگیر اگه گرفتی ریپ نزن.

قبول شدن ک واقعا کار شاخیه ولی دختر همسایه ما با ما خیلی راحت و خوب بودن وقتی دانشجو دندون شد دیگه س ...

منم دقیقا اینو میگم درسته حق داره باهمه بد باشه من من همیشه تشویقش کردم حتی گوشی پزشکی براش کادو دادم منو هم بلاک کرده

لایک نکن اگه لایک کردی لایکتو نگیر اگه گرفتی ریپ نزن.