2777
2789
عنوان

سمی ترررین دیتی که رفته بودین چطور بوده⁉️( منم میگم😂)

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 82 پست
کجایی بودد

خب بگم ممکنه بشناسی مگه چندتا خلبان خرافاتی هست ولی میگم یزد

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دیت سمی منم با خلبان بود ولی یزد نبود

اونم اهل جادو و دعا بود؟

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
این عتیقه ها رو از کجا پیدا میکنین خدایی؟😂😂😂من تا از طرف یه شناخت نسبی نداشته باشم دیت نمیرم

هر کس ی دوره جاهلیتی داره🤦🏻♀️

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜

ماشینش چی بود حالا

پارس چون من فکر میکردم پسرایی که پارس دارن خیلی مشتی و با غیرت هستن یا طرز لباس پوشیدنشون محکم و مردونس ولی این آقا خیلی سست عنصر بودن

میدونم به ماشین ربطی نداره

این ماجرا برای چند سال پیشه دوران جاهلیت همچین تفکری داشتم😂

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜

من کلا فکر میکنم یه دیت سمی داشتم اونم اتفاقا خلبان بود همه مدت داشت در مورد جادو جنبل صحبت میکرد می ...

😐😐

ادامه میدادی طلسمت میکرد😂😂😂

استار مبشه بگی ماشینش چی بود

میدونم به ماشین ربطی نداره این ماجرا برای چند سال پیشه و دوران جاهلیت من فکر میکردم پسری که پارس داره خیلی مردونه طوره ولی این آقا طرز لباس پوشیدنش رفتارش حرفاش هیچ کدوم نمیخورد بهش

من دوران دانشجویی به پسره بود که همش پیام و اصرار که همدیگه ببینیم اون قبلا من دیده بود من متوجه شد ...

عجب آدمی بوده😐😐

خدا رحم کرده بلایی سرت نیاورده حس ترس ازش گرفتم

مجرد بودمپسره تو کلاه کاپشنم شماره انداختچند وقت بعدش دیت اول رفتیم کافهدوتا آبپرتقال خوردیم بعد بلن ...

چقدددد عتیقه و خسیس بوده اینجوریشو دیگه ندیده بودم🤦🏻♀️🤦🏻♀️

دیت نرفتم ولی دو تا پسر شمارمو پیدا کرده بودن بهروز خالی بند به معنی واقعی کلمه بودن اولی میگف خون ...

عجب آدمایی پیدا میشن

چ اعتماد بنفس زیادی دارن آدم میمونه چی بگه😐

کلا هر دو تاشو ادامه ندادی؟