2789
عنوان

یه مشورت

1 بازدید | 5 پست

من تک فرزندم پدرم فوت شده

بعد فوت پدرم خیلی بلا اومد سرم، مادرم خیلی ساده اس و با همون سادگیش گند زد به رابطه اش با همسرم

هر چند منم اون موقع ناشی بودم!

ما حدود یک سالی میشه تو شهر خیلی دور زندگی میکنیم و عملا هیچ فک فامیلی اینجا نیست

کار همسرم امروز درست شده که برگردیم نزدیک شهر خودمون

همسرمم خانواده شلوغی نداره چون ناتنی هست عملا با پدرش ارتباط داره و مابقی چندان بود و نبودشون فرقی نداره

نگرانم، نگران اینکه نزدیک بشیم بازم رابطه مادرم و همسرم بد شه، این سری منم و کوله باری از تجربه تلخ اما باز نگرانم

انگار از نزدیک بودن مادرم و همسرم بهم چشم ترسیده!

هر چند بزرگترین نگرانیم دور بودن از مادرمه ها، چون مادرم الان با پدرش زندگی میکنه و نگران روزی ام که پدربزرگم نباشه، نزدیک باشم بالاخره بهتره

خودمم گیج ام

بین آخ جووون میریم نزدیک مادرم

و ای وای میریم نزدیک مادرم

مادرم جوونه ها اما واقعا ساده است! رفتارایی میکنه که باعث برداشت بد میشه

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است

عزیزم با سیاست و صحبت با هر دوشون مدیریتش کن ولی سخته.خودتو قوی کن.

❌اونایی که طرفدار تک فرزندین کجان.این یکی از کمترین عوارضشه.بار مسئولیت رو دوش یه نفره و زندگی خصوصیشونم تحت تاثیر❌

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با سیاست و صحبت با هر دوشون مدیریتش کن ولی سخته.خودتو قوی کن.❌اونایی که طرفدار تک فرزندین کجان ...

تک فرزندی بده

بخصوص دختر

اگر پدرمادری قصد دارن بچه تک باشه باید خودشونو قوی کنن

پدرمادر تک فرزند باید بدونن پیر شدن ممکنه گاها تنها باشن تنها بخوابن و کلی چیزای دیگه

واقعا مسئولیت سنگینیه

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است
تک فرزندی بدهبخصوص دختراگر پدرمادری قصد دارن بچه تک باشه باید خودشونو قوی کننپدرمادر تک فرزند باید ب ...

قبول دارم عزیزم .این وسط بیشترین ضربه را اون بچه ای می خوره که خودش هیچ تقصیری نداره.بی کسی مسئولیت و.هزار مشکل دیگه .

توجیه اکثرشونم اینه می خوایم بچمو در رفاه بزرگ بشه ولی بچه با خاک بازی ولی خواهر و برادر داشته باشه خیلی خوشبختره.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

حد وسط باش نه بچسب ن رها کن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&