2789
عنوان

پول میخوام 😭😭😭

1 بازدید | 12 پست

خسته شدم از این اوضاع خانواده چندرغاز میدن انتظار دارن تا سرماه با این دوام بیارم

هیچ هنری بلد نیستم برم سرکار

کاش منم پولدار بودم🫠

دختر مازندرانم

نگوووو واسه دختری که میتونه بره جنگل امازون شکار کنه

زشته بگه هنری نداره....

شکار تو امازون خودش هنره❤️😃🌹

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کی پول نمیخواد ؟ 🙁😁

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...

یعنی هیچ برنامه ای نداری بری سرکار؟؟؟

خب هیچکس اولش چیزی بلد نیست میری سرکار اوایلش بدون حقوق تا بلد شی

میخوای همیشه این حس بد استقلال نداشتن رو داشته باشی و مدام حسزت بخوری کاش پولدار بودم؟

من امروز شانسم دوره ثبت نام کردم ،اتفاقا هرچی هم پست میبینم امروز. راجب شغل و کار و هنره ،سحرناز ثبت نام زدم

یه مهارت یاد بگیر و شروع کن

مثلاً مریض بشی آمبولانس بیاد برم رو سقف آژیر بکشم..بی😬 بو 😲بی 😬بو😯 بی 😬بو😯♥️🫴🏽

عزیزم مگه چی میگیری؟

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

پول بلیط هواپیما نداریم برم آمازون شکار

اینو دیگه باید از پرنسس بپرسی😂

اخ اخ یادته پرنسس رو پستام نی نی یار تگ میکردی؟؟؟😂😂😂

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

عزیزم اصلا نمیشه با این پول چیزی بگیری کلا خانوادم ماهی 15 تومن میدن چیزی نمیشه فقط میتونم شکمم باها ...

😐😐😐

من دیگه حرفی ندارم

۱۵ تومن فقط تو میخوری؟

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

عزیزم یجوری میگی انگار 15 تومن پولی خبر از قیمتا داری اینجا فقط یه شونه تخم مرغ میشه 600 تومن

باشه ۶۰۰ تومن برای یه ماه بسه ها یه جور گفتی فکر کردم ۴ ۵ تومن بهت میدن