2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 50 پست
پیشنهاد نمیکنم چون امکان داره عوارض گوارشی بیاره با رژیم امتحان کردی ؟

اره بابا خیلی رژیم گرفتم.ول کردم برگشته

اصلا اراده رژیم ندارم.ولی شنیدم این آمپول ها خیلی کمک میکنه ب لاغری هم اشتهار و کم میکنه هم زود لاغر میشی

من خودم بعد از ماه ها تحقیق و پرس و جو از اونایی که استفاده کردن رفتم گرفتم و تزریق کردم خداروشکر کس ...

دوست عزیز من ملیتاید مصرف کردم بیمارستان کار میکنم تمام دوستام پزشکن! پزشک دارو ساز دکتر غدد نیست

عوارض گوارشی هم امکان عارضه وجود داره و با یک سرچ ساده میتونید ببینید قبل این باید سونوگرافی تیرویید و آزمایش کامل قند تو سه ماه داده بشه چون با قند منفی کما قندی میاره

و اینکه از کی و کجا تحقیق کردین عجیبه که نگفتن این دارو زیر نظر پزشک اصلا باید تزریق بشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره بابا خیلی رژیم گرفتم.ول کردم برگشتهاصلا اراده رژیم ندارم.ولی شنیدم این آمپول ها خیلی کمک میکنه ب ...

اشتها کم میکنه ولی برمیگرده ولی خب خیلی عارضه های گوارشی و غیره داره به نظرم اسلیو بهتر از این دارو هست چون واقعا حتی هنوزم به عنوان یک دارو سیو پیشنهاد نمیشه

دوست عزیز من ملیتاید مصرف کردم بیمارستان کار میکنم تمام دوستام پزشکن! پزشک دارو ساز دکتر غدد نیست عو ...

من همه ی اینا رو میدونم هیچ دارویی بدون عوارض نیست منم ازمایش کامل دادم و وقتی دیدم خداروشکر مشکلی ندارم بعد تزریق انجام دادم

دکتر هم ازمایش و بررسی می کنه و تزریق و خودش انجام میده و هزینه اضافه بر سازمان می گیره