2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 50 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی هست؟ آدم مریض نمیشه؟ نیوفتم بیمارستان...

دوست عزیز حتی آمپول های لاغری امکان داره مریض بشید دکتر تغذیه برید

آمپول های لاغری انسولین هست برام خیلی جالبه چرا تو نی نی سایت داره معرفی میشه آنقدر ساده !

نه چه خطری؟؟نسخه ایرانی مونجارو هستش و بعد اسپارتینا شرکت عبیدی اومد مشابه اینو زد با اسم زیکورپا

خانم میدونی جون یک آدم با این حرفت به خطر میندازی ؟ نسخه مانجارو باید زیر نظر پزشک باشه گره تیروییدی اگه داشته باشن باعث سرطان میشه

یا قند منفی باعث کما میشه

تفاوت تو نوع تولید استاندار و داده های بالینی داره

خانم میدونی جون یک آدم با این حرفت به خطر میندازی ؟ نسخه مانجارو باید زیر نظر پزشک باشه گره تیروییدی ...

وااا مگه من پیشنهاد این کارو دادم بهشون؟؟ من تجربه خودمو گزارش دادم

بله عوارضم داره مگه میشه ادم بدون تحقیق دست به همچین کار مهمی بزنه؟ حتما مشکلی نداره که میخواد بزنه

وااا مگه من پیشنهاد این کارو دادم بهشون؟؟ من تجربه خودمو گزارش دادمبله عوارضم داره مگه میشه ادم بدون ...

دوست عزیز تو یک ماه کسی تجربه به دست نمیاره این آمپول هم هنوز اثرات کامل خودشو نشون نداده اینکه میگید نسخه مانجارو ایرانی هست اشتباه ترین حرف هست چون نوع استاندارد ها و فرمولاسیون متفاوت داخل ایران آمریکا

دوست عزیز تو یک ماه کسی تجربه به دست نمیاره این آمپول هم هنوز اثرات کامل خودشو نشون نداده اینکه میگی ...

من خودم بعد از ماه ها تحقیق و پرس و جو از اونایی که استفاده کردن رفتم گرفتم و تزریق کردم خداروشکر کسی تا الان مشکلی نداشت

اگر پروسه تزریق اصولی رعایت نشه عوارض داره مثل گوارش و بیحالی و ضعف و کسلی

و اینکه من از چندتا دکتر داروساز پرسیدم همین نظرو داشتن حالا نمیدونم شما اطلاعاتتون و از کجا گرفتید و چقدر کامل و واقعیه