2789
عنوان

دوستام😭🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 43 پست
خیلی قاطعانه و بی رو دروایسی بگو دیگه نمیخوام باهات ارتباط داشته باشم هیچی مهم تر از خودت نیست که با ...

راست میگی درسته نباید همه از ما خوششون بیاد اما اگه خوششون نمیاد نمیتونن ساکت بمونن؟!باید حتما اینجوری بگن؟!واقعا نمیفهمم چرا اینجوری دارن سعی میکنن دل هم نوع و هم جنس و هم سنشونو بشکنن به هر حال اونم آدمه ربات که نیست اصلا مگه دست خودشه اینجوری شده؟!

اینجانب جوجه اردک نی نی سایت هستم:)🐤😐

سلام حوبید مطاطبتونو خوندم

عاز چیزی که نوشتید بیشتر از اینکه حس کنم مشکل قیافه یا هیکل شما بوده، حس کردم دور و بر شما یه عده آدم نابالغ و بیرحم بودن. واقعاً هیچ بچهای نباید بخاطر جوش، وزن یا ظاهرش اونجوری تحقیر بشه.

یه چیزی هم بگم؟ اینکه الان شما لاغر شدی و جوشهات از بین رفته و همه تعریف میکنن، خودش ثابت میکنه مشکل از زشتی یا افتضاح بودن تو نبوده. خیلی از ما توی دوران راهنمایی و اوایل نوجوانی ظاهر متفاوتی نسبت به چند سال بعدمون داریم.

چیزی که هنوز اذیتت میکنه به نظرم خود اون خاطرهها و تحقیر شدنه، نه قیافه اون موقعت. مسدونی

متوجه ای؟؟

وقتی چند نفر توی یه سن حساس مدام آدمو مسخره میکنن، متاااسفانننه

اثرش مدتها میمونه حتی اگر بعداً همه چیز تغییر کنه.

در مورد اون دختره هم راستش دوستی که هنوز بعد از دو سال گذشته رو میکوبه توی صورتت و از نقطهضعفت استفاده میکنه، دوست واقعی به نظر نمیاد.

و نه، از روی حرفایی که نوشتی اصلاً به این نتیجه نمیرسم که «افتضاح» بودی. بیشتر به این نتیجه میرسم که یه دختر کمسن بودی که توی یه دوره سخت زندگیش، گیر آدمهای اشتباه افتاده بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راست میگی درسته نباید همه از ما خوششون بیاد اما اگه خوششون نمیاد نمیتونن ساکت بمونن؟!باید حتما اینجو ...

نمیفهمن ولشون کن مهم نیست😂

منم قبلا تو همچین شرایطی بودم و هنوزم یکم هستم، و خب وضعیتم الان جوری شده که حالا که میگم واقعا باید درگیر چیزای دیگه ای باشم نه اونا

مثلا یه اکیپ از من بدشون میاد یه اکیپ نه

قرار نیست بگم ووووووایی شما باسن اسمون سوراخ شده خودتون افتادید چرا از من بدتون میاد

رها کن

نمیفهمن ولشون کن مهم نیست😂منم قبلا تو همچین شرایطی بودم و هنوزم یکم هستم، و خب وضعیتم الان جوری شده ...

حرفات خیلی آدمو آروم میکنه امیدوارم دنیا جای بهتری بشه و اگه کسی از کسی خوشش نمیاد حداقل چیزی نگه

حرفات خیلی آدمو آروم میکنه امیدوارم دنیا جای بهتری بشه و اگه کسی از کسی خوشش نمیاد حداقل چیزی نگه

بخدا نیاز نیست اینجوری حرص بخوری الان من دارم حرص میخورم که تو چرا سر این حرص میخوری😂

خب بزار بگننننننننننننننن توجه نکنننننننن اصلا هرکی مگه هرچی گفت درستههههههههه

تو این قسمت زندگیم فهمیدم مشکلات دیگه ای هست تا این چیزا

بخدا نیاز نیست اینجوری حرص بخوری الان من دارم حرص میخورم که تو چرا سر این حرص میخوری😂خب بزار بگنننن ...

واییییی ببخشید حرصت دادمممم😭😭😭😂😂😂

باشه سعیمو میکنم محلشون ندم و به خودم اعتماد کنم

سلام حوبید مطاطبتونو خوندمعاز چیزی که نوشتید بیشتر از اینکه حس کنم مشکل قیافه یا هیکل شما بوده، حس ک ...

ممنون که نظر دادید ولی من عکس اون موقعمو دیدم همچینم افتضاخ نبودم فقط یکم بچه بودم و چاق بودم و جوش داشتم وگرنه الان اوکیم😭😭😭

هعی امیدوارم بتونم با اون دوستم کات کنم

واییییی ببخشید حرصت دادمممم😭😭😭😂😂😂باشه سعیمو میکنم محلشون ندم و به خودم اعتماد کنم

نه بابا این چه حرفیه شوخی میکنم😂

یکم بری به اعماق تاپیکای من میفهمی منم تو این وضعیت بودم ولی رها کردم دیگه خیلی راحت ترم

مگه فلانی گفت فلان باید بگم دنیا رو حرف فلانی میچرخه؟؟