2789
عنوان

دوستام😭🤦‍♀️

1 بازدید | 43 پست

سلام صبحتون بخیر

نیومدم که سرتونو درد بیارم فقط میخوام یکمی درد و دل کنم

من دوسال پیش که کلاس ششم بودم و حدودا 11_12 سال بود هیکل و پوست خوبی نداشتم،بخاطر کرونا و زیاد تو خونه موندن چاق شده بودم(الان دیگه خیلی لاغر شدم و ذره ای چاق نیستم)پوستمم که ماشالا پر از جوش و سر سیاه بود...چند ماه بعد که مدارس باز شد دوستام خیلی اذیتم کردن😭😭یه دختری بود تقریبا قیافه معمولی داشت و مدل چشماش چینی_افغانی بود(عزیزان نریزید سرم من مسخرش نمیکنم اتفاقا چینی و افغانی ها هم خوشگل هستند ولی به این دختره این مدل نمیومد)و خلاصه زیاد قشنگی خاصی نداشت و من کم کم باهاش دوست شده بودم ولی اون سر یه بهونه الکی باهام قهر کرد و کات کرد نمیدونم چرا...بعد از اون من با یه دختری دوست شدم که کسی تحویلش نمیگرفت و همه رو اذیت میکرد و خلاصه کسی دوسش نداشت،بعد از چند ماه چون بعضی از بچه های کلاسمون باهاش مشکل داشتنو و مسخرش میکردن شروع به مسخره کردن منم کردن و بخاطر هیکل و جوشامو....و جالبه بدونید اونایی که منو مسخره میکردن خودشون یه عالمه بیشتر از من جوش داشتن و قیافه خاصی نداشتن....آخرای سال تحصیلی یه عکس پایان سال گرفتیم که باهاش واسمون از طرف مدرسه تقویم درست کردن و به همه بچه های کلاسمون یکی دادن....و من از همون دوستم که کسی باهاش دوست نبود(جالبه اینم بدونید این دوستمم اعتماد به سقففف شدید داشت و هربار از خودش تعریف میکرد و منو با قیافم تحقیر میکرد«خودشم قیافش اوکی نبود»)شنیدم همون دختره که اول بهتون گفتم گفته که اصن اینو(منو میگفت)باید با غلتگیر از عکس پاک کنیم و حتی یه بار با یکی دیگه از دوستام باهام زنگ استراحت اومده بود بیرون و بچه های کلاس اون موقع توی جمعی راش نمیدادن و زنگ بعدی که با من نبود اومد بهم گفت«الان منو تو جمعشون راه میدن بخاطر تو بود که منو راه نمیدادن»و یا یه موقع من خواستم برم تو جمعشون همین دختره بهم گفت تورو راه نمیدن منم گفتم چرا اونم گفت بخاطر قیافه و هیکلته....آخر سال که شده بود بچه ها تصمیم گرفته بودن باهم برن پارک و وقتی من گفتم منم بیام؟!اونا اول گفتن باشه ولی بعدش به هم گفتن مگه قرار نبود اینو اون دوستشو دعوت نکنیم؟!جالبشم اینجاست جلو روی من اینو به دوستش گفت.....بعدشم که من باهاشون پارک بودم یکی از اون همکلاسیام میخواستیم بریم سرسره بادی بعد جالبش اینجاست خودشم از من چاقتر بودا ولی بهم گفت تو تنها بیا تو وزنت زیاده....الانم بعد از دوسال همه چیز اوکی شده هیکلم اسکینی شده و جوشام از بین رفتن و همه ازم تعریف میکنن و میگن«چقدر کیوتی»ولی اون دختره که اول گفتم اون الان باهام دوست شده ولی حسودیمو میکنه و همش اون قیافه کلاس ششممو میکوبه تو صورتم و میگه آره چقدر افتضاح بودی اون موقع هاو.....خیلی از اینا حرفا دلم پره خیلی😭😭😭اینا همه گذشت من از لحاظ فیس و هیکل کاملا اوکی شدم و همه خوششون میاد ولی من نمیتونم اینارو فراموش کنم😭😭😭یعنی من انقدر افتضاحم؟!

اینجانب جوجه اردک نی نی سایت هستم:)🐤😐

بیخیال گذشته ها گذشته

تو که میگی الان خیلی عالی و کیوت شدی

از این دوست سم هم دوری کن تا سمیت نکرده

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااااااااای ولکنننننن ببین باورکن زندگی انقددددددر مشکلای دیگه ای توش هست خدایی اصلا نباید به این چیزا توجه کرد باسن لقشون بزار هرچی میخوان بگن مگه مهمه

اون دوستتم باهاش کات کن حوصله اعصاب مصاب داری هی بیاد زر بزنه?؟؟؟؟؟؟

بیخیال گذشته ها گذشته تو که میگی الان خیلی عالی و کیوت شدیاز این دوست سم هم دوری کن تا سمیت نکرده

هی چی بگم سعیمو میکنم ولی مثل اینکه زود وابسته شدم

وااااااااای ولکنننننن ببین باورکن زندگی انقددددددر مشکلای دیگه ای توش هست خدایی اصلا نباید به این چی ...

واقعا خیلی بیشعوره ولی ما توی یه کلاس زبان هستیم کلاس زبانمو خصوصی کردم تا دیگه نبینمش

اتفاقا وقتی به من میگن قبلا خیلی ضایع بودی ولی الان خیلی خوبی، خوشحال میشم!مهم الانه!

آره ولی بدجور اعتماد به نفسمو شکستن فراموش کردنش سخته خداییش اصن من بعد اونا نتونستم با همسن و سالام ارتباط بگیرم

واقعا خیلی بیشعوره ولی ما توی یه کلاس زبان هستیم کلاس زبانمو خصوصی کردم تا دیگه نبینمش

خیلی قاطعانه و بی رو دروایسی بگو دیگه نمیخوام باهات ارتباط داشته باشم

هیچی مهم تر از خودت نیست که با چندتا ادم گوه بخوای گند بزنی به اعصابت

بعد هم مگه همه باید از ما خوششون بیا؟ مگه ما وظیفمونه همه از ما خوششون بیاد

هیچکس وظیفه اش نیست از همه خوشش بیاد

ما به چشم یسری خوبیم به چشم یسری بد

حالا اینکه چندنفر از ما خوششون نمیاد مگه دلیله که بگیم ما بد هستیم؟؟؟

بعدشم زندگی هیچوقت انقدر بی دغدغه و بی مشکل نبوده که بخوایم به همچین چیزایی فکرکنیم

رها کن بیخودی خودتو اذیت نکن

آره ولی بدجور اعتماد به نفسمو شکستن فراموش کردنش سخته خداییش اصن من بعد اونا نتونستم با همسن و سالام ...

ارتباط بگیر اصلا حرفاشون مهم نیست دلیل نمیشت چندنفر از ما خوششون نیاد پس بگیم ما بدیم

آره ولی بدجور اعتماد به نفسمو شکستن فراموش کردنش سخته خداییش اصن من بعد اونا نتونستم با همسن و سالام ...

اشکالی نداره

اینا درس های زندگی هستن که باید یاد بگیری و عبور کنی.

من جای تو بودم حذفشون میکردم.

اگه هم باهاشون می موندم، دیگه رابطه م رو سطحی نگه میداشتم.

در کل الان برو لذت ببر.

خیلیا تا ۳۰ سالگی هم جوش میزنن و چاق می مونن.

پاشو دختر پاشو شکرگزاری کن