2789
عنوان

دوستام😭🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 43 پست
ممنون که نظر دادید ولی من عکس اون موقعمو دیدم همچینم افتضاخ نبودم فقط یکم بچه بودم و چاق بودم و جوش ...

درست میگی

و پس خودت هم به یه نکته مهم رسیدی.

خیلی وقتها وقتی یه نفر مدتها تحقیر میشه، توی ذهنش از خودش یه تصویر خیلی بدتر از واقعیت میسازه. الان که عکسهاتو نگاه میکنی و میگی «اونقدرا هم بد نبودم»، یعنی احتمالاً حرفهای اون آدمها بیشتر از ظاهر خودت بهت آسیب زده بوده.

راستش از چیزی که تعریف کردی، منم فکر نمیکنم مشکل اصلی چاقی یا جوش بوده باشه. تو فقط یه دختر کمسن بودی که مثل خیلی از بچهها یه دوره جوش و اضافه وزن رو گذرونده.

در مورد اون دوستت هم عجله نکن. لازم نیست یه روزه کات کامل کنی. میتونی کمکم فاصله بگیری، کمتر درد دل کنی، کمتر وقت بذاری و ببینی بدون اون ارتباط چه حسی داری. دوستی که مدام گذشته آدم رو میکوبه توی صورتش، بیشتر از اینکه اعتمادبهنفس بده، ازش کم میکنه.

و یه چیز دیگه؛ از روی حرفات حس میکنم هنوز خیلی قشنگتر از چیزی که فکر میکنی خودتو میبینی. حرفای من شعار نیست من واس این میگم چون اگه غیر این بود الان تاپیکنمیزدی

ببخش طولانی شد

اینم بدون شما تنها ادمی نیستی که این حسوداری یا تجربه این اتفاقوپاری و هیچ گناه وجرمیم مرتکب نشدی که !

سعی نکن هر بادی اذیتت کنه مثلی بود یادمنیست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درست میگیو پس خودت هم به یه نکته مهم رسیدی.خیلی وقتها وقتی یه نفر مدتها تحقیر میشه، توی ذهنش از خود ...

نه اتفاقا من کمبود اعتماد به نفس دارم و وقتی یکی بهم میگه همچین چیزی رو حس میکنم

اینجانب جوجه اردک نی نی سایت هستم:)🐤😐

درست میگیو پس خودت هم به یه نکته مهم رسیدی.خیلی وقتها وقتی یه نفر مدتها تحقیر میشه، توی ذهنش از خود ...

بابا چجور حوصله پیام نوشتن نداری ولی انقدر تایپ میکنی ؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حالا از در محبت وارد نشی سعی کنی رو مخ استارتر کار کنی کلک

لایک نکنید .توروخدا 
نه اتفاقا من کمبود اعتماد به نفس دارم و وقتی یکی بهم میگه همچین چیزی رو حس میکنم

مواظب کاربر مرد که یه عالمه تاپی کرده واست باش گاهی این مردک ها از در محبت و کمک وارد میشن ببین متونن یه ساده ای چیزی گیر بیارن یانه

لایک نکنید .توروخدا 
بابا چجور حوصله پیام نوشتن نداری ولی انقدر تایپ میکنی ؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حالا از در محبت وارد نشی سعی کنی ...

بابا ناموسا رو اعصاب راه نرید شرافتا

دوخطنوشتم اومدی گفتی طومار نوشتی

حاجی دلتون از مردای دیگهخونه با ما بدبختایی که برا سرگرمی و اطلاعات درست پخش کردن میایم چرا اشتباه میگیرید☹️

میدونمهول زیاده اذیتتونمیکنن ولی ناموسا از پنج تا انگشت یکدونشون لاقل فرق داره یکدونشون !!😄😄😄

بابا ناموسا رو اعصاب راه نرید شرافتادوخطنوشتم اومدی گفتی طومار نوشتیحاجی دلتون از مردای دیگهخونه با ...

اخرین پیامت ۱۸ خط بوده فقط دوخط نوشتی ؟ 🤣🤣🤣🤣چندسالته ؟ بنظر هنوز ۱۷ سالتم نیست .افتادی بین خانما روانشناسم شدی بابا برو یخورده جای این کارای به پدرو مادرت کمک کن یه حالی ازشون بپرس

لایک نکنید .توروخدا 
اخرین پیامت ۱۸ خط بوده فقط دوخط نوشتی ؟ 🤣🤣🤣🤣چندسالته ؟ بنظر هنوز ۱۷ سالتم نیست .افتادی بین خانما ...

جونمادرت ریپلی نزن برو خدا روزیتو جا دیگه بده

من نمیدونم کی بات حرف زدم اومدی گیر دادی بمن

ولم کن شرافتا

من بدم من ۱۰ سالمه ولم کن

ازنوع حرف زدنت خیلی بچه ای کوچولو

اگهخودتم مشکلی چیزی داری درد و دلی داری خب مثل اینهمه ادم تاپیک بزن مشکلتوبگو من که مثل بعضی شماها نیستم با نفرت جواب بدم

دیگه ادمو چرا عصبی میکنید

شمام مشکلتو بگو من ۱۸ خط مینویسم

ولی میای وسط حرف متلکمیندازی خب ادم ناراحت میشه

حالا شما خودت چند سالته به بزرگیت ببخش

زشته بخدا ای کارا

اگهخودتم مشکلی چیزی داری درد و دلی داری خب مثل اینهمه ادم تاپیک بزن مشکلتوبگو من که مثل بعضی شماها ن ...

خواستم یادت بدم حرفت باعملت یکی باشه .مگه شما هم امتحان ندارید برو بشین درستوبخون

لایک نکنید .توروخدا 

چرا مهمه برات منم مسخره میکردم فیس شیم و بادی شیم میشدم بعدا که رسیدیم به دبیرستان همون دختره دوباره دیدم دهنش باز مونده بود از تعجب که این منم همونی که مسخرش میکرد و نمیتونست چیزی بگه فراموش میشه بابا بیخیال

الا یا ایها الساقی ادر کاسا وناولها ... تیکر کنکورمه

خواستم یادت بدم حرفت باعملت یکی باشه .مگه شما هم امتحان ندارید برو بشین درستوبخون

والا من یادم نیست امتحانم مونده باشه

بعدم کجا حرفم با عملم یکی نبوده

شما اومدی بد جواب دادی منم جوابتو دادم