2789
عنوان

قیافه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 116 پست
شما لطف داریناتفاقا روانشناس و روانپزشکم رفتم ولی حتا از دید اوناهم زیبا نبودم مثلا ب چهرم یکیشون از ...

دختررررررررر زیبا میام میکشمتااا روانشناس غلط کردههه اینو بگه بهت😂😭

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

من حس شیشمم قویهههه ها تو خودت میدونی زیباییی خیلیم زیبایی فقط اعتمادبنفست پایینه و دوس داری ازت تعر ...

نه به قران دنبال تعریف نیستم من هنوز دارم گریه میکنم و با گریه این تاپیکو زدم نمیدونم چجوری توصیف کنم ک قیافم چقدر داره اذیتم میکنه😭

فرزند ایران و جان فدای میهن🕊🖤🕯

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم 😅😂😁تو نی نی سایت بر عکسع یکی که خوشگله میگه ببینید زشتم ! و ما باید آیه و قسم بخوریم ک ب ...

وایییی دقیقا🤣🤣🤣🤣🤣جرا اینجا اینجوریه

تترسیدم عکس بزارم پ🤣

نه عزیزم 😅😂😁

تو نی نی سایت بر عکسع

یکی که خوشگله میگه ببینید زشتم ! و ما باید آیه و قسم بخوریم ک ب جان خدایان آمون شما زیبایی

یکی که بدونه خوشگله بقیه میگن نه معمولی هستی

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

شما لطف داریناتفاقا روانشناس و روانپزشکم رفتم ولی حتا از دید اوناهم زیبا نبودم مثلا ب چهرم یکیشون از ...

خب چون از ۱۰ . ۸ داده یعنی خوشگل نیستی؟؟؟

کی ده هست؟

چرا باید ۱۰ باشیم ؟

برای خیلی زیبا بودن باید مثلا ۷.۸ بود

مگه ما الهه زیبایی هستیم ک ۱۰ باشیم

اگه ۱۰ بودی دیگه هیچ مشکلی نداشتی تو زندگیت؟!

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

خب چون از ۱۰ . ۸ داده یعنی خوشگل نیستی؟؟؟ کی ده هست؟ چرا باید ۱۰ باشیم ؟ برای خیلی زیبا بودن باید مث ...

دقیقاا بخداااااا حتی هوش مصنوعی ب من گفت هست نه من نازاحت نشدم🤣

خب چون از ۱۰ . ۸ داده یعنی خوشگل نیستی؟؟؟ کی ده هست؟ چرا باید ۱۰ باشیم ؟ برای خیلی زیبا بودن باید مث ...

چرا اتفاقا فکر میکنم این مشکلات زندگیم یه ریشه اش باعث شده انقدر رو قیافم حساس بشم و نتونم همین قیافه رو بپذیرم

ولی خب همیشه تو این دنیا اول ب ظاهرت نگاه میکنن اول کاری به اخلاقو شخصیت ندارن اخرش همه اول نگاهشون ب قیافه ادمه

چرا اتفاقا فکر میکنم این مشکلات زندگیم یه ریشه اش باعث شده انقدر رو قیافم حساس بشم و نتونم همین قیاف ...

من چی بگم دخترررر ک من تو این سن همسرممم روم حساسه بشدت ن میزاره ارایش کنم ن میزاره لباسی ک بخام بپوشم ن میزاره عینک دودی بزنم ببین من دختر 23ساله الان اوج شادیمه حتی لاک میزنم میگه پاک کن

من چی بگم دخترررر ک من تو این سن همسرممم روم حساسه بشدت ن میزاره ارایش کنم ن میزاره لباسی ک بخام بپ ...

خب چرا اینطوریه؟؟نمیخوام فضولی کنم ببخشید ولی این دیگه زیادی حساسیت دارن واقعا خیلی اذیت کنندس ای کاش یه راهی برا نجات پیدا کنین اینطوری ادم روحش پیر میشه🥲

چرا اتفاقا فکر میکنم این مشکلات زندگیم یه ریشه اش باعث شده انقدر رو قیافم حساس بشم و نتونم همین قیاف ...

قیافت ب اندازه ی کافی زیبا هست که لازم نیست دنبال اصلاحش باشی

خب چرا اینطوریه؟؟نمیخوام فضولی کنم ببخشید ولی این دیگه زیادی حساسیت دارن واقعا خیلی اذیت کنندس ای کا ...

نسبت ب من بددله حتی بیرون نمیزاره تنها برم بدش میاد ولی من نمیگم بهش میرم چون تو عقدم و دوس بودیم باهم

دور از چشمشش من فقط ی رژ و ریمل کم میزنم دیگه هیچی

خب چرا اینطوریه؟؟نمیخوام فضولی کنم ببخشید ولی این دیگه زیادی حساسیت دارن واقعا خیلی اذیت کنندس ای کا ...

عکسمو دوس دارم بزارم میترسم بمونه باز مث دیشب