2789
عنوان

قیافه

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 116 پست
این عکسم بدون افکته ببنین واقعا زشتم هر کاری میکنم اصن خوب نمیشه چهرم نمیدونم دیگه چیکار کنم ک خوشگل ...

ببین تو واقعا واقعا واقعا خوشگلی چطور دلت میاد با همچین چشم و ابرو لب و دماغ خوشگلی به خودت بگی معمولی من یه دختر عمو دارم عین تو حتی تو از اون خوشگل تری اون چشاش ریزه اما میمیک چهرش عین تویه همیشه به نظرم زیباترین دختر فامیل بوده حس میکنم یه کوچولو شبیه انه د ارماس هم هستی یه بازیگر هندی خیلی زیبا بودا اسمش یادم رفته شبیه اونم هستی که شوهرش میگفت زیباترین زن دنیا رو دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نشیا ولی باید بری روانشناس

دختر ب این خوشگلی . نازی

گاهی خانما عکس میدارن ک بیاین عکس خودم و همسرم

اگ زیبا نباشن من تعریف نمیکنم و تخریب هم نمیکنم ولی شما قشنگی دخترم

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

این عکسم بدون افکته ببنین واقعا زشتم هر کاری میکنم اصن خوب نمیشه چهرم نمیدونم دیگه چیکار کنم ک خوشگل ...

@نی_نی_یار_99

سلام لطفا عکسمو پاک کنین عکسم موند نمیشه پاکش کنم

فرزند ایران و جان فدای میهن🕊🖤🕯

نه تو رو خدا الکی نگین فقط راهنماییم کنین مثلا ژل بزنم فیلر بزنم نمیدونم چه رنگ لنزی بزنم موهامو چیک ...

من کاملا رکم

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

عزیزم تو که خیلی خوشگلیهیچ نیازی هم به ژل و بوتاکسو عمل دیگه ای نداریبا آرایش و استایل مخصوص خودت خو ...

تو رو خدا جدی بگین واقعا مهمه چون تو روزمره زندگیم هیچکس منو زیبا نمیبینه

من حس شیشمم قویهههه ها تو خودت میدونی زیباییی خیلیم زیبایی فقط اعتمادبنفست پایینه و دوس داری ازت تعریف شه ناراحت نشی عشقک روانشناسی میخونم یکممم اعتماد بنفست و بیار بالا هیچی کم نداری

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

من اصلا تعارف ندارم با کسی اگ خوشگل نبودی نمیگفتم و رد میشدم

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

چهرت از چهره هایی که من میپسندمنازی ناشکری نکنبه هیچی نیاز نداری جز اعتماد به نفس و عشق ورزی به خودت

شما لطف دارین ولی تو واقعیت از نزدیک از دید هیچکس زیبا دیده نمیشم🥲

شما چشماتون زیبا میبینه ولی واقعا یه عیبایی دارم که از هر کی تو واقعیت میپرسم ب شدت از دیدش معمولیم

تو توجه بقیه رو ب یه موضوعی جلب میکنی ک اگه وجود هم نداشته باشه اونها اون رو در شما میبینن

یه خطای ذهنی هست

من اگ بیام ب شما بگم چشمای دوستت چپه . شما هم ایشون رو نا خودآگاه چپ میبینی تا با من هم نظر باشی و ذهنت بجای قضاوت درست با سوگیری ب این قضیه نگاه میکنه

ببین تو واقعا واقعا واقعا خوشگلی چطور دلت میاد با همچین چشم و ابرو لب و دماغ خوشگلی به خودت بگی معمو ...

شما لطف دارین چشاتون زیبا میبینه ولی واقعا این قضیه خیلی ازارم میده چون همیشع بهم ثابت میشه زیبا نیستم از دید کسی هیچکس ندیدم از نزدیک بهم یگه چه زیبا هستی 😭

ناراحت نشیا ولی باید بری روانشناس دختر ب این خوشگلی . نازی گاهی خانما عکس میدارن ک بیاین عکس خودم و ...

شما لطف دارین

اتفاقا روانشناس و روانپزشکم رفتم ولی حتا از دید اوناهم زیبا نبودم مثلا ب چهرم یکیشون از ۱۰ بهم ۸ اینا داد و این ینی اونطور که میخوام قیافم خیلی خوب نیست