دارم روانی میشم نمیدونم ژل بزنم چیکار کنم قیافم خوب بشه دماغم ۴ ماهه عمل کردم اما ورم داره خیلی و قیافمم خوب نشد ابروهامم میکرو کردم بازم خوب نشدم نمیدونم چیکار کنم پوستمم زیاد خوب نیست زیر چشام گودی و چروک داره از افسردگی زیادمم حتا حال ندارم هر روز روتین پوستی داشته باشم از یه طرفمم متنفرم از این قیافه ی معمولیم دارم تو حسرت میسوزم که خیلی زیبا باشم صورتم قرینه نیست کامل ، کلاه گیس بلوند خریدم لنز عسلی خریدم گذاشتم بهم میاد ولی حس مصنوعی بودن میگیرم وقتی یکی ازم بپرسه مثلا چشما خودته یا نه واقعا دارم روانی میشم نمیدونم با این قیافه کوفتی چیکار کنم نمیدونم بازم لنز بخرم برم ژل بزنم فیلر بزنم ای کاش بمیرم الهی راحت شم با این قیافم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودتو دوس داشته باش خیلیا معمولین از ۴۰ دختر اطراف من تهش ۸ تاش خوشگل باشن مابقی معمولین و هر کدوم جذابیت خاص خودشو داره یکیش پوست خوبی داره یکیش کیوته یکیش خوش هیکله یکیش دافه یکیش گوگولیه هر کس خوشگلی خاص خودشو داره