دارم روانی میشم نمیدونم ژل بزنم چیکار کنم قیافم خوب بشه دماغم ۴ ماهه عمل کردم اما ورم داره خیلی و قیافمم خوب نشد ابروهامم میکرو کردم بازم خوب نشدم نمیدونم چیکار کنم پوستمم زیاد خوب نیست زیر چشام گودی و چروک داره از افسردگی زیادمم حتا حال ندارم هر روز روتین پوستی داشته باشم از یه طرفمم متنفرم از این قیافه ی معمولیم دارم تو حسرت میسوزم که خیلی زیبا باشم صورتم قرینه نیست کامل ، کلاه گیس بلوند خریدم لنز عسلی خریدم گذاشتم بهم میاد ولی حس مصنوعی بودن میگیرم وقتی یکی ازم بپرسه مثلا چشما خودته یا نه واقعا دارم روانی میشم نمیدونم با این قیافه کوفتی چیکار کنم نمیدونم بازم لنز بخرم برم ژل بزنم فیلر بزنم ای کاش بمیرم الهی راحت شم با این قیافم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
یکی که خوشگله میگه ببینید زشتم ! و ما باید آیه و قسم بخوریم ک ب جان خدایان آمون شما زیبایی
یکی که بدونه خوشگله بقیه میگن نه معمولی هستی
متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.
شما لطف داریناتفاقا روانشناس و روانپزشکم رفتم ولی حتا از دید اوناهم زیبا نبودم مثلا ب چهرم یکیشون از ...
خب چون از ۱۰ . ۸ داده یعنی خوشگل نیستی؟؟؟
کی ده هست؟
چرا باید ۱۰ باشیم ؟
برای خیلی زیبا بودن باید مثلا ۷.۸ بود
مگه ما الهه زیبایی هستیم ک ۱۰ باشیم
اگه ۱۰ بودی دیگه هیچ مشکلی نداشتی تو زندگیت؟!
متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.
من چی بگم دخترررر ک من تو این سن همسرممم روم حساسه بشدت ن میزاره ارایش کنم ن میزاره لباسی ک بخام بپ ...
خب چرا اینطوریه؟؟نمیخوام فضولی کنم ببخشید ولی این دیگه زیادی حساسیت دارن واقعا خیلی اذیت کنندس ای کاش یه راهی برا نجات پیدا کنین اینطوری ادم روحش پیر میشه🥲
چرا اتفاقا فکر میکنم این مشکلات زندگیم یه ریشه اش باعث شده انقدر رو قیافم حساس بشم و نتونم همین قیاف ...
قیافت ب اندازه ی کافی زیبا هست که لازم نیست دنبال اصلاحش باشی