2789
عنوان

قیافه

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 116 پست

منم 19سالمه

اقد حساس نباش

بخدا هرجور باشی خاصی تکی

من قبول کردم دیگه

منم پوستم داغون شده ولی خب دوست دارم هنوز خودمو

قوربون خودم میرم کنار اومدم با ظاهرم

هرجی تو فضای مجازی میبینی بخدا دروغه

هیچکس بی عیب و نقص نیست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم 19سالمهاقد حساس نباشبخدا هرجور باشی خاصی تکیمن قبول کردم دیگهمنم پوستم داغون شده ولی خب دوست دار ...

چجوری خودتو پذیرفتی؟من هر کاری میکنم نمیتونم این قیافمو بپذیرم هر روز با خودم تو جنگم با این قیافم خیلی سخته واقعا

فرزند ایران و جان فدای میهن🕊🖤🕯

خوشگلا اعتماد ب نفسشون صفر در ضمن شما از دید مردم 20درصد زیباتری

والا من از نظر هیچکس زیبا نبودم همش چشمم ب دهن ادماس که یه تعریفی از قیافم بکنن اما هیچییییییی وقتیم میپرسم میگن معمولی هستی 😭😭

چه ابرسانی خوبه؟

برو یه داروخونه پوستتو نشون بده به دکترش بعد بگو خشکه یا چرب یا متخلط خودشون نمونه میارن توام خوبشو بردار زیاد ارزون نباشه

خوبی نمیکنیم حداقل حرف بی ربط نزنیم از صدتا خوبی بهتره

والا من از نظر هیچکس زیبا نبودم همش چشمم ب دهن ادماس که یه تعریفی از قیافم بکنن اما هیچییییییی وقتیم ...

چرا انقدددد منفی نگری تو دخترر

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

والا من از نظر هیچکس زیبا نبودم همش چشمم ب دهن ادماس که یه تعریفی از قیافم بکنن اما هیچییییییی وقتیم ...

میدونستی هرجوری ک فکر کنی برا خودت همون میشه قانون طبیعته

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

من با میکاپم معمولیم بازم

خودتو دوس داشته باش خیلیا معمولین از ۴۰ دختر اطراف من تهش ۸ تاش خوشگل باشن مابقی معمولین و هر کدوم جذابیت خاص خودشو داره یکیش پوست خوبی داره یکیش کیوته یکیش خوش هیکله یکیش دافه یکیش گوگولیه هر کس خوشگلی خاص خودشو داره

منم زشت بودم دماغم خیلی بزرگ بود و... دماغم عمل کردم مژه گذاشتم آرایش میکنم خودمو دوست دارم خیلی طور ...

خوشبحالت که بهت میگن من تو حسرت اینکه بهم بگن چقدر خوشگلی دارم میسوزم چندین ساله

چجوری خودتو پذیرفتی؟من هر کاری میکنم نمیتونم این قیافمو بپذیرم هر روز با خودم تو جنگم با این قیافم خ ...

نمیدونم خودشیفتم شاید

با خودم گفتم بقیه چین حالا دلشونم بخواد دختر به این ماها

ریز دیدمشون :-)

چرا انقدددد منفی نگری تو دخترر

اخه چیکار کنم هر وقتم میام حس زیبایی ب خودم داشته باشم یهو دید بقیه رو که به خودم میبینم میفهمم واقعا خیلی معمولیم