2789
عنوان

کمکککککک😭

38 بازدید | 19 پست

سلام شبتون بخیر

واقعیتش قد من الان ۱۶۰ سانتی متره و فکر کنم یه ۱ سالی میشه که قدم همینقدر مونده و دقیقا روز تولد ۱۳ سالگیم پر.ی.ود شدم و الانم تا دوماه دیگه ۱۴ ساله میشم و مامانمم از یه دکتر کار بلد پرسیده که دخترم این شرایطو داره و اون دکترم گفته بخاطر پر.ی.ودیش ۲ سانت دیگه رشد نمیکنه😭تورخدا بگید چه غلطی بکنم قدم بلندتر بشه؟لطفاااااااا😭😭😭

اینجانب جوجه اردک نی نی سایت هستم:)🐤😐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قدت بد نیست چرا انقد ناراحتی؟؟

در ضمن هنوز رشدت قطع نشده بیشتر از 2 سانت بلند میشی من بعضیا رو دیدم تا 20 قد کشیدن

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

ویتامین دی هفته ای یکی بخور خوابت رو تنظیم کن۹شب بخواب شیر ولبنیات زیاد مصرف کن بستکبال بزن اینارو ر ...

واقعا؟!میشه یعنی؟!البته خب منم ۱۶۴ تا ۱۶۶ برام کافیه

قدت بد نیست چرا انقد ناراحتی؟؟ در ضمن هنوز رشدت قطع نشده بیشتر از 2 سانت بلند میشی من بعضیا رو دیدم ...

نمیدونم آخه خانوادم زیاد بهم استرس قدمو میدن و البته خودمم دوست دارم فقط ۴ تا ۶ سانت دیگه قد بکشم

بستگی به ژنتبک هم داره من دوست دارم یکم بلندتر باشم مثلا ۱۶۴

۴ سانت که چیزی نیست فکنم ورزش کنی بشه اگرم نشد غصشو نخور اینقد چیزای مهم تر هست تو زندگی من خودم وقتی فهمیدم تا یکماه هی از این سایت به اون ساست دنبال افزایش قد بودم تهش پذیرفتم دیدم اصلا قد کوتاه برای دختر هم تو جامعه بد نمیدونن و اطراف خودمم همه دوست داشتن قد کوتاه رو

۴ سانت که چیزی نیست فکنم ورزش کنی بشه اگرم نشد غصشو نخور اینقد چیزای مهم تر هست تو زندگی من خودم وقت ...

چه بدونم آخه خانوادم خیلی دوست دارن من بلند بشم بهم استرس میدن😭

نمیدونم آخه خانوادم زیاد بهم استرس قدمو میدن و البته خودمم دوست دارم فقط ۴ تا ۶ سانت دیگه قد بکشم

وا مثلا چی میگن؟؟ بگو هرجی باشه دیگه قد ک دست خودم نیست

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)