2777
2789

دخترم ۲۳ روزشه

۲۳ روزه که خواب راحت ندارم 😭😭مدام بالاسرش نشستم و نفساشو چک میکنم

خدایا این بچه چیه که انقد عزیزه🥺🥺راهکاری دارین یکم ترسم کم بشه

دختر نازنیم اگر روزی این نوشته را خواندی شاید دیگر آن دختر کوچولوی امروز نباشی. شاید بزرگ شده باشی،رویاهایت را دنبال کنی، شکست خورده باشی یا برای موفقیت هایت جشن گرفته باشی اما میخواهم چیزی را همیشه بدانی.از روزی که بدنیا آمدی زندگی برای من معنای دیگری پیدا کرد قبل تو هم نفس میکشیدم هم میخندیدم هم زندگی میکردم اما بعد از تو فهمیدم قلب آدم بیرون از بدنش هم میتواند بتپد. ممکن است روزهایی برسد که به خودت شک کنی که دنیا آن طور که میخواهی با تو مهربان نباشد یا احساس کنی تنها مانده ای در آن روزها این نوشته را دوباره بخوان و یادت باشد که تو از همان روز اول کافی بوده ای نه بخاطر موفقیتهات نه بخاطر تایید دیگران فقط بخاطر اینکه«تو» هستی❤من همیشه نمیتوانم کنار تو باشم اما عشق من همیشه همراهت خواهد بود در هر تصمیمی که میگیری در هر مسیری که انتخاب میکنی و در هر شهری که زندگی میکنی قلب من با تو سفر خواهد کرد. آرزو میکنم شجاع باشی آنقدر شجاع که خودت را همانطور که هستی دوست داشته باشی. مهربان باشی نه فقط با دیگران با خودت هم و خوشبخت باشی نه به آن شکلی که دنیا تعریف میکند بلکه به شکلی که قلب خودت میخواهد. واگر روزی از من پرسیدند بزرگترین افتخار زندگیت چه بود بدون فکر میگویم اینکه مادر تو بودم... دوست دارم فرینازم 🥺❤

هیچی نمیشه نگران نباش بخواب راحت

گر نگهدارمن ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

متاهل و متعهد اگه لایک کردم یعنی باهاتون موافقم وقتی تاپیک میزنم و راجع به چیزی میپرسم یعنی ادم انتقاد پذیری ام ولی وقتی تو تاپیکم جوابتونو نمیدم یعنی با جوابتون مخالفم ولی حوصله متقاعد کردنتون رو ندارم

هیچی نمیشه نگران نباش بخواب راحتگر نگهدارمن ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

شیشه عمر منه این بچه🥺انقد کوچولوعه که نگو 🥺🥺

دختر نازنیم اگر روزی این نوشته را خواندی شاید دیگر آن دختر کوچولوی امروز نباشی. شاید بزرگ شده باشی،رویاهایت را دنبال کنی، شکست خورده باشی یا برای موفقیت هایت جشن گرفته باشی اما میخواهم چیزی را همیشه بدانی.از روزی که بدنیا آمدی زندگی برای من معنای دیگری پیدا کرد قبل تو هم نفس میکشیدم هم میخندیدم هم زندگی میکردم اما بعد از تو فهمیدم قلب آدم بیرون از بدنش هم میتواند بتپد. ممکن است روزهایی برسد که به خودت شک کنی که دنیا آن طور که میخواهی با تو مهربان نباشد یا احساس کنی تنها مانده ای در آن روزها این نوشته را دوباره بخوان و یادت باشد که تو از همان روز اول کافی بوده ای نه بخاطر موفقیتهات نه بخاطر تایید دیگران فقط بخاطر اینکه«تو» هستی❤من همیشه نمیتوانم کنار تو باشم اما عشق من همیشه همراهت خواهد بود در هر تصمیمی که میگیری در هر مسیری که انتخاب میکنی و در هر شهری که زندگی میکنی قلب من با تو سفر خواهد کرد. آرزو میکنم شجاع باشی آنقدر شجاع که خودت را همانطور که هستی دوست داشته باشی. مهربان باشی نه فقط با دیگران با خودت هم و خوشبخت باشی نه به آن شکلی که دنیا تعریف میکند بلکه به شکلی که قلب خودت میخواهد. واگر روزی از من پرسیدند بزرگترین افتخار زندگیت چه بود بدون فکر میگویم اینکه مادر تو بودم... دوست دارم فرینازم 🥺❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیشه عمر منه این بچه🥺انقد کوچولوعه که نگو 🥺🥺

میدونم ولی بسپرش به خدا و راحت بخواب

متاهل و متعهد اگه لایک کردم یعنی باهاتون موافقم وقتی تاپیک میزنم و راجع به چیزی میپرسم یعنی ادم انتقاد پذیری ام ولی وقتی تو تاپیکم جوابتونو نمیدم یعنی با جوابتون مخالفم ولی حوصله متقاعد کردنتون رو ندارم

عزیزم با یه مشاور در میون بذارین خدا کوچولوتونو هم براتون نگهش داره 🙏

آره واقعا باید برم مشاوره

بغیر از شوهرم و مادرم به هیچکس اعتماد ندارم حتی ثانیه ای بچه رو پیششون بذارم... انقد دسشوییمو نگه داشتمو نرفتم که یبوست شدید گرفتم. من حتی دسشویی نمیرم😭

آره واقعا باید برم مشاوره بغیر از شوهرم و مادرم به هیچکس اعتماد ندارم حتی ثانیه ای بچه رو پیششون بذا ...

با این اوصاف پس باید هر چه زودتر برید پیش تراپیست عزیزم ..ایشالا که مشکلتون حل بشه 🙏

🤣🤣🤣🤣 به چه کسی هم اعتماد دارهشوهرششش🤣🤣🤣🤣 همون که میخواست بچشو بذاره بهزیستی یا انقد اذیتش کن ...

دیدی همه ی تاپیکهای اون یکی کاربریش رو پاک کرد؟؟؟

خودش از تاپیکهاش خجالت میکشه

پاک کرده کاربرای جدید نفهمن چه شخصیتی داره

الان شده مامان مهربون سایت😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
دیدی همه ی تاپیکهای اون یکی کاربریش رو پاک کرد؟؟؟خودش از تاپیکهاش خجالت میکشهپاک کرده کاربرای جدید ن ...

نه چک نکردم که، اما تو یکی از تاپیکاش که بچه ها چندتا دروغاشو لو دادن آخرش می نی یار رو تگ کرده به دروغ نوشته حذف کن دعوا شده

نی نی یارم حذف نکرده مونده همینطوری

کاربری واگذار شده است

دیدی همه ی تاپیکهای اون یکی کاربریش رو پاک کرد؟؟؟خودش از تاپیکهاش خجالت میکشهپاک کرده کاربرای جدید ن ...

یه حسی بهم میگه مث ایلدا 04 یه کاربری دیگه داره و اونجا حقایقو میگه و با این یکی فانتزی های ذهنیش😂

کاربری واگذار شده است

نه چک نکردم که، اما تو یکی از تاپیکاش که بچه ها چندتا دروغاشو لو دادن آخرش می نی یار رو تگ کرده به د ...

نه هیچ تاپیکی توی کاربری دختر_بهار_۷۶ نداره

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
یه حسی بهم میگه مث ایلدا 04 یه کاربری دیگه داره و اونجا حقایقو میگه و با این یکی فانتزی های ذهنیش😂

آره بعید نیست

پیدا کردی خبرم کن😉