2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید راجع به واکسن ❌️

220 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. دیروز یه تاپیک زدم راجع به اینکه خواهرم به بچه هاش هیچ واکسنی نزده.

ممنون از همه که توی تاپیک شرکت کردن و موافق و مخالف نظرشون رو اعلام کردن. هنوز فرصت نکردم تموم نظرات رو بخونم.

یه عده از دوستان گفتن تو از مامانشون دلسوزتر نیستی پس دخالت نکن ... حقیقتش چون چیزی بود که همه انجام دادن/دادیم، واسهی همین نگران شدم که خدایی نکرده مشکل ساز نباشه. من فقط به دنیا نیوردمشون، از همه لحاظ بیشتر به فکرشونم و مثل بچههای خودم میبینمشون. برای همین اومدم مشورت کردم.

راستش زمانی که تاپیک زدم دو دل بودم به مدرسه یا بهداشت اطلاع بدم ... اما در نهایت تصمیم گرفتم هیچ دخالتی نکنم.

از همتون ممنونم. 🌱

فقط میتونم بگم بعد ها که بچه دار شدی زیاد با خواهرت رفت و امد نکن چون بچه های خواهرت این بیماریهایی ...

وای نگو تو روخدا، این بچه ها یه بخشی از قلب منن. ❤️

ان شالله خدا نگهدارشون باشه و اتفاقی نیوفته.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا حدودی با خواهرت موافقم....تغذیه سالم خودداری از مضرات امروزی بهترین راه پیشگیری از بیماری هاست....شوهرم همیشه سرماخوردگی آمپول میزد تا خوب میشد بدنش واقعا ضعیف شده بود رفت ۴۰روز خام گیاهخواری کرد خداروشکر دیگه مریض نشد...الانم هر موقع سرما میخوره کلی میوه جلوش میزاره میخوره سریع خوب میشه....عاشق خواهرت شدم

منم وقتی کلیپا و فیلمای واکسناسیون رو میدیدم که نزنید و الکی و....اوایل که هنوز باردار بودم میخواستم نزنم اما

یروز رفتم دنبال پسر خواهرم و دیدم یکی از همکلاسیاش خورده زمین حالش بد شده اورژانس داره میبرتش بعد مشخص شد فلج اطفال بخاطر بی توجهی ب واکسن و بعدم گفتن فلج شده دیگه نفهمیدم چی شد ولی خیلی گناه داشت

و بیماری مثل سرخک خیلی زیاد شدن از اول امارشون رو تو افغانستان ببین ,گناه دارن بچها

به نظرم به بهداشت بگو .ببخشید خواهرت چه احمقه

به بهداشت بگه کاری نمیکنن

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊«یک دنیا آرامش... به دور از دنیای کثیف آقایان🌸💅

سلام عزیزم خیلی متاسفم ک در اینمورد تجربه بدی دارم.

همکار شوهر خواهر من در سن ۴۳ سالگی به بیماری

فلج اطفال مبتلا شد و واقعا فلج شد بعلت اینکه در

کودکی متاسفانه واکسن تزریق نکرده بودن براش. زن و

بچه هم داره. از بعد این اتفاقا ما خیلی حساس شدیم

رو واکسن بچه هامون 😔

راجع به تاپیک واکسنت منم قبلا هرکی ضد واکسن بود رو مسخره میکردم و باهاشون مشاجره میکردم سر کرونا که از ترس مریضی داشتم دیوونه میشدم شروع کردم به تحقیق دیدم فقط ایرانه که واکسن زدن رو اجبار کرده تو هیچ کشوری واکسن زدن به بچه اجبار نیست دلبخواهیه و نزدنش هیچ بلایی سر کسی نیورده برعکس زدن همون واکسن باعث کلی بیماری شده بیل گیتس کلی با همین واکسن ها جنایت کرده تو دنیا و دکترهایی که عوارض واکسن های کودکان رو با مدرک منتشر میکردن همه به طرر عجیبی میمردن ، کشته میشدن درواقع. پارسال هم همین آمریکایی که سازمان جهانی بهداشتو ساخته خودش رسما از سازمان جهانی بهداشت خارج شد یعنی دیگه دستورالعمل هاشو انجام نمیده اونوقت ایران مو به مو در جنایت های سازمان جهانی بهداشت شریکه . من بعد از اینکه اینا رو فهمیدم و عوارضشو رو بچه های خارجی و داخلی دیدم باقی واکسن بچه امو نزدم . شما هم نگران نباش بچه خودشه اصلا همسر من دهه شصتیه هیچ واکسنی نزده مامانم دهه پنجاه هیچکدومو نزده بابام دهه چهل هیچکدومو نزده کدوم یک از بیماری های دیفتری و سرخک و چه و چه و چه رو گرفتن؟ از هفتاد به بعد اجبار شد اونم فقط اجبار در ایران

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

می خواستم توی تاپیک قبلیتون پست درج کنم که دیدم قفل اش کردین

با خوندن نظرات بعضی از دوستان یاد داستان معروفی از امیرکبیر افتادم که بعضی از دوستان هم بهش اشاره کرده بودند

پاره دوزى را که فرزندش از بیمارى آبله مرده بود، به نزد او آوردند. امیر به جسد کودک نگریست و آنگاه گفت: ما که براى نجات بچههایتان آبلهکوب فرستادیم.

پیرمرد با اندوه فراوان گفت: حضرت امیر، به من گفته بودند که اگر بچه را آبله بکوبیم جن زده مىشود. امیر فریاد کشید: واى از جهل و نادانى، حال، گذشته از اینکه فرزندت را از دست دادهاى باید پنج تومان هم جریمه بدهی. پیرمرد با التماس گفت: باور کنید که هیچ ندارم. امیرکبیر دست در جیب خود کرد و پنج تومان به او داد و سپس گفت: حکم برنمىگردد، این پنج تومان را به صندوق دولت بپرداز. چند دقیقه دیگر، بقالى را آوردند که فرزند او نیز از آبله مرده بود. این بار امیرکبیر دیگر نتوانست تحمل کند. روى صندلى نشست و با حالى زار شروع به گریستن کرد. او رو به یکی از کارکنان که گفته بود آنها به دلیل جهل خودشان دچار این بلا شده اند پاسخ داد : مسئول جهلشان نیز ما هستیم. اگر ما در هر روستا و کوچه و خیابانى مدرسه بسازیم و کتابخانه ایجاد کنیم، دعانویسها بساطشان را جمع مىکنند. تمام ایرانىها اولاد حقیقى من هستند و من از این مىگریم که چرا این مردم باید این قدر جاهل باشند که در اثر نکوبیدن آبله بمیرند.

نی نی یار لطفا تائید کنید متشکرم🙏 @niniyar