2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نوکش رو میبینی چقدر رو به پایینه؟بخدا بیرون میرم ماسک میزنم روم نمیشه

نه به جون تو میگم خیلی خوشگله واسه دوست منو بببینی چیمیگی گوشتی بود عمل کرد هیچ فرقی نکرد

وقتی مجردید،فقط متاهل های خوشبخت رو میبینید؛و زمانی که ازدواج میکنید تنها مجردای شاد رو

عزیزم واسه شما ظاهرش خیلی تغییر کرد یعنی روز ششمم چطوری بود ؟من فقط میخوام کوچک بشهههه

اینکه میگن ورم باعث میشه قوس مشخص نشه الکیه قوس از همون اول پیداست من بینیم روز به روز بدتر شد حقیقتا بینی منو نوکش رو زیاد نبرده بود بالا هر چی بیشتر گذشت افتاده تر شد

ولی بینی تا شیش ماه نهایت ورمش میخوابه یه سال دو سال که میگن میخوان بفرستنت دنباله نخود سیاه

نه به جون تو میگم خیلی خوشگله واسه دوست منو بببینی چیمیگی گوشتی بود عمل کرد هیچ فرقی نکرد

مرسی عزیزم💗

بینی گوشتی تغییر نمیکنه زیاد بینی من استخونی بود ولی بازم باب میلم نیست

مرسی عزیزم💗بینی گوشتی تغییر نمیکنه زیاد بینی من استخونی بود ولی بازم باب میلم نیست

مبارکت باشه عزیزم

به خوشی باهاش نفس بکشی😂🎀

وقتی مجردید،فقط متاهل های خوشبخت رو میبینید؛و زمانی که ازدواج میکنید تنها مجردای شاد رو