2789

بچه ها من به خود مامانم گفتم گردن نگرفت حالا و بعدم تازه گفت به تو ربطی نداره اصن و خوب کردم نگید به باباتم بگو که بابام خودش خیانت کرده قبلا داستانشو میگم بنظر شما بینش با اون مرد چیزی هست یا نه هروقت شماره ناشناس به مامانم زنگ میزد مامانم دستو پاشو گم میکرد هی میگفت ولش کن نمیخوام جواب بدم جواب ندیا مزاحمنو اینا من پارسال یه پیام دیدم برای یه یارویی نوشته بود ببخشید دخترم خونه اس نمیتونم جواب بدم امسال دوباره اون زنگ زد من شک کردم به یارو پیام دادم چی میگیو اینا برگشت گفت جلو در خونتونم دوست دارم دلم برات تنگ شده و اینا من رفتم جلو در و فهمیدم ادرس خونمونم داره

چکار کنم الان سه ماه پیش فهمیدم ولی روزو شب برام عذابه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم واقعا برزخ گیر افتادی

اما پدرتم خیانتکاره کلا من میگم مقصر اصلی پدرته

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊«یک دنیا آرامش... به دور از دنیای کثیف آقایان🌸💅

به پدرت بگو حق داره بدونه داره با چه موجودی زندگی میکنه، فردا دست به یکی نکنن پدرت رو بیچاره کنند،

پدرش اول خیانت کرده

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊«یک دنیا آرامش... به دور از دنیای کثیف آقایان🌸💅

ب نظرم اینه هیچی نگو خودش لومیره دوستی داشتیم مادرش با دوس پدرش در ارتباط بود در حدی شکداشتخواهر کوچیکش باباش کیه ولی خب میگف بابام بفهمه فرقی ندارهحتما میفهمه ب رو خودش نمیاره شایدپدر شما میدونه ب روخودش نمیاره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نظرم اینه ب تو ربطی نداره واقعا

مگه میشه آدم نسبت به چنین چیزی واسه مادرش بی تفاوت باشه ؟ناخوداگاه درگیر میشی

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

به پدرت بگو حق داره بدونه داره با چه موجودی زندگی میکنه، فردا دست به یکی نکنن پدرت رو بیچاره کنند،

خوندی تاپیکو؟ پدرم خودش قبلا خیانت کرده و اینکه بفهمه مامانمو میکشه زندگیم بیشتر میره رو هوا

ازش مطمئنی ؟

اگه اشتباه کرده باشی چی ؟ وقتی مامانت نمی خواسته باهاش حرف بزنه شاید چیزی نبوده

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …