2777
2789
عنوان

ببینید پسره باهام چیکار کرد 🥲

1442 بازدید | 39 پست

ما حدود دو سال و نیمه که باهم آشنا شدیم. من اون زمان ابدا به ازدواج فکر نمیکردم. به خودشم میگفتم آمادگی ندارم.

ولی اون انقدر چرب زبونی کرد که رامش شدم. باهام جوری رفتار میکرد که انگار اسمون ترکیده من ازش افتادم پایین :) همش میگفت آرزومه با تو ازدواج کنم و از این مدل حرفها!

خلاصه منم دلمو دادم بهش. موقعیتشم خوب بود. همه چیش فراهم بود. همیشه حرف از باهم بودن میزد. همش تو ذهنش کلی برنامه برای باهم بودنمون داشت. همیشه از زیباییم تعریف میکرد، همیشه به خاطر کاری و مسئولیت پذیریم تمجیدم میکرد. خلاصه یه جوری بود که من با خودم میگفتم مگه من چه تحفهایم این این مدلی رفتار میکنه باهام :)

توی آخریک مکالمهی تلفنیمون کلی حرفهای قشنگ زدیم. کلی قربون صدقه و ... کلی امید راجع به آیندمون و ...

دقیقا چهار روز بعد من بهش زنگ زدم. گفت الو، من سلام کردم. صدامو شنید و تلفن و روم قطع کرد. چندبار دیگه زنگ زدم و در نهایت بلاکم کرد :)))

من چندتا خط ناشناس داشتم که بلااستفاده بودن. چند روز بعد ناشناس بهش زنگ زدم. جواب داد. بازم تا صدامو شنید سریع قطع کرد و درجا بلاک!

به نظرتون چرا اینطور شد؟ مگه میشه تو چهار روز قبل با کلی ذوق و شوق و میل با طرفت صحبت کنی و بهش کلی وعده و امید بدی و یهو یه شبه بدون هیچ دلیلی بلاکش کنی؟ چطور ممکنه؟ مگه میشه تو از کسی بدت بیاد و کلی حرف عاشقانه بارش کنی؟ همش تو ذهنم یه علامت سواله ... من یه خط ناشناس دیگه هم دارم، اما گذاشتمش واسه یه زمانی که این سوالهای گنگ و گره خورده رو ازش بپرسم! حتی اگه جوابمو نده دلم میخواد حداقل توی پیام اینها رو بهش بگم. دوست دارم بهش بگم که هیچ وقت ابدا نمیبخشمش. دوست دارم بهش بگم اگه یه روزی یه جایی دلش شکست بدونه که کارمای کردهی خودش بود. دلم میخواد بهش بگم خیلی بدبخت و ضعیفه که حتی نتونستی محترمانه یه رابطهای که خودش شروع کرده رو تموم کنه. این آدم من و نسبت به تموم ادمها بدبین کرد. به همه شک دارم. به همه بدبینم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا نمیفهمش

ولی اره اینکه بتونی تو ی پیام یا ویس همه حرفاتو بزنی خیلیییی ارومت میکنه واقعا

قشنگگ ی جوری ک حتی اک جوابم نداد تو دیگ تخلیه شده باشی و هیچی نگقته باشه تو ذهنت

ب نظرم انجامش بده

پشت هر آدمی یه داستانه و پشت هر داستانی یه آدم...🌱 ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🧡 عشق... ای ترکش کنار نخاع :)♡

این جماعت اکثرااا عادت دارن با حرفاشونو طرف رو خام میکنن .وقتی به هدف رسیدن دیگه قشنگگگ خودشونو دست بالا میگیرن .مطمعن باش چند روز دیگه پیام میده و دعوت میکنه خونه ی خالی و میگه اگر عاشقمی باید بیای

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

احتمال زیاد توام داری کارمای روابط قبلی خودتو پس میدی

اولین رابطم بود :))) هیچ وقت هیچ کس و تو زندگیم ول نکردم. طبیعیه که خوشم نیاد از طرف، ولی مستقیما بهش میگم. نه اینکه دروغ بگم و در نهایت خودمو قایم کنم

اصلا ازش نپرس ازش گلایه نکن فقط فراموشش کن متاسفانه توهم گول یه مرد بلاتکلیف دروغگو رو خوردی قلبتو آروم کن عزیزم بزار این روزا بگذره تو باورت رو از دست دادی همه مردا که یه جور نیستن فقط تو باید بیشتر مواظب خودت باشی💔

امیدوارم ناراحت نشی اما من اعتقاد دارم هیچ رابطه ای یک باره و در لحظه تموم نمیشه. احتمالا تو باید یک سری سیگنال ها رو دریافت کرده باشی در طی این چند ماه اخیر از طرفت، اما انکارشون کرده باشی یا جدی نگرفته باشی و بعد رابطه به اتمام رسیده.

در هر صورت متاسفم بابت موقعیتی که برات پیش اومده، حتما سعی کن با یه تراپیست مطرحش کنی تا در مراحل بعد اتمام رابطه همراهت باشه.

بچم

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura

تا زمانی که چالش بودید اهمیت داشتید، به محض بدست آوردن رها کرده. خیلیا این بازی رو انجام میدن.

عمرتون رو یافتید دو سال وارد رابطه میشید

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.