هرکی ایفون داره پولداره؟😂 بخدا که فقیرتره به عنوان ی ایفون دار میگم
اه پس فقیری 😂😂
☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..
ما به این نمیگیم پولدار میگیم یه زندگی متوسط رو به بالا
پولدار یعنی خونه توی نیاوردن فرشته سعادت آباد
مسافرت خارج و...
ایفون چینگر کی شده پولداری البته انقدر سطح مردم آمده پایین اینا بشن سطح بالا
اینم مطمئن باش کسی که اینجوری پز میده یه آدم بی جنبه بی لوله
نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد.هنگامى که از چيزى (زياد) مى ترسى خود را در آن بيفکن، چرا که سختى پرهيز از آن (ترسیدن از آن ) از آنچه مى ترسى بيشتر است. نهج البلاغه حکمت 175 ما وارثان درد های بی شماریم... ما گریه های چشم های انتظاریم... ما سرزمینی دور و تنها در غباریم ... ما چیزی به غیر از غم به غیر از هم نداریم... ما حسرت یک خنده ی دنباله داریم... ما خسته از این روز های بی قراریم. دنیا پر از رنج است با این حال درختان گیلاس شکوفه می دهند.
عزیزم هیچوقت خودتو با کسی مقایسه نکن هیچوقت نذار داشته های دیگران باعث ناراحتیت بشه اگه واقعا پولدارن الهی خدا بیشترش کنه به شمام بده حسرت زندگی کسیو نخور همه ما داشته ها و نداشته هایی داریم خیلیها خونه و ماشین و ،،،دارن ولی خوشبخت نیستن .پولدارای اصیل متواضع ترن و داراییشون رو به رخ کسی نمیکشن،اگه دوستی با کسی باعث ناراحتی میشه ادامه نده،با آدمای هم سطح خودت دوست شو اگه بحث مالی مهمه.