2777
2789
عنوان

به نظرتون از کارم استعفا بدم ❌

570 بازدید | 17 پست

نی نی یار لطفا تایید کن خیلی به کمک نیاز دارم. @niniyar

بچه ها اگر سایت قفل شد و نشد کامنت بذارید، اگر نظرتون روی استعفا هست تاپیکمو لایک کنید.

بچه ها من چهار ساله توی یه دفتر خصوصی کار میکنم. کارم کاملا مرتبط با رشتمه. اینجا ساعت کاریم از نه صبح تا دو بعد از ظهره. پنجشنبه ها تعطیلم. تعطیلات رسمی و جمعه ها هم خب تعطیلم. حقوقم برای امسال حدود ۱۵ ۱۶ تومنه. بیمه هم نمیشیم. من از این فضا خسته شدم. کارمون خیلی وابسته به اینه که شرایط جنگی نباشه و پروازها باز باشن ... یعنی اگر چنین شرایطی باشه کلا بیکاریم (مثلا فروردین اصلا نرفتیم و حقوقم نداشتیم).

حالا من توی فروردین رفتم توی یه فروشگاه بزرگ توی شهرمون یه فرم درخواست کار پر کردم. فروشگاهش خیلی خیلی بزرگ و معروفه. ساعت کاریشم هشت صبح تا چهار عصره و یه هفته هم چهار عصر تا دوازده شب. هیچ تعطیلی هم نداره حتی جمعه ها و تعطیلات رسمی باید بریم سر کار. ولی خب بابت این روزها اضافه کاری تعلق میگیره. حدودا فکر میکنم ۲۶ ۲۷ بشه حقوقش. بیمه ی پایه و بیمه ی تکمیلی هم داره.

به نظرتون استعفا بدم برم فروشگاه؟

تموم اقوام و اشناها هم میرن اونجا خرید میکنن ... خیلی سختمه بفهمن من اونجام :) اخه چندین سال کار مرتبط با رشتمو انجام دادم ... سختمه من و اونجا ببینن :)

شما نظرتون چیه؟ اگه شما بودین کدوم و انتخاب میکردید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شغل فروشگاه دردسر زیاد داره چیدمان قفسه ها جز وظایف شما هست باید کارت بهداشت بگیری چک بابت ضمانت باید بدی بهشون اگر میخوای تغییر شغل بدی شغل های بهتری هم هست در رابطه با شغل الانت حقوق خیلی کم بهت میدن

چ انتخاب سختی

الان مجردی درسته؟ شرایط کار دومی درسته سخته و شیفتهای شب دارین ولی در عوض بیمه داره. عمرت هدر نمیره. من به جای شما بودم به شرط مجرد بودنم دومی رو انتخاب میکردم. الان کادر درمان هم دقیقا مثل همینه.

اگه میخوای از زندگی هیچی نفهمی برو فروشگاه

هر روز سرکاری و خسته

نه تفریح درستی خواهی داشت نه استراحت

بنظرم بگرد دنبال ی کار بهتر مرتبط با رشتت

°° کاربر آقا  °° ... انجام کار درست هیچوقت اشتباه نیست ...
چ انتخاب سختیالان مجردی درسته؟ شرایط کار دومی درسته سخته و شیفتهای شب دارین ولی در عوض بیمه داره. عم ...

ببین من از هجده سالگی بیمه ی خویش فرمایی رد کردم برای خودم (برای بازنشستگیم)

الانم از جانب کار بابام بیمه ی پایه و بیمه ی تکمیلی دارم.

بیشتر حقوقش مدنظرم بود. گفتم یه مدت برم و یه پسندازی کنم و بعد بیام بیرون. رشتمم طوریه که هر جایی نمیخوانش. یعنی مثل رشته ی حسابداری و مهندسی ها نیست که هر شرکتی بخوادش!

از یه طرفم کار الانم برام مثل یه پوششه که دهن بقیه رو ببندم صرفا. خودم میخوام شروع کنم واسه ازمون های استخدامی بخونم.

از طرفی اکثریت بهم گفتن سر کار فعلیت بمون و از فرصت استفاده کن و درس بخون تا یه جایی قبول شی و از این کار بیای بیرون

ببین من از هجده سالگی بیمه ی خویش فرمایی رد کردم برای خودم (برای بازنشستگیم)الانم از جانب کار بابام ...

آهان حالا ک اینجوریه فروشگاه نرو چون عمرت با این همه کار و بدون تعطیلی هدر میره. اگه بیمه داری و خیالت راحته سرکار خودت بمون از وقتهای ازادت استفاده کن برای آزمونهای استخدامی. انشالله موفقترین باشی عزیزم.