بله راست میگم اصلا دوست ندارم . هم ازش میترسم هم اعتقاد دارم غذا توش بیمزه میشه خورش هامو هم همیشه ...
افرین بانو....ولی خورشت تو زودپز هم خوب جا می افته...من یه ساعت درب زودپزو میبندم خیالم راحت میشه ک پختن بعد درشو باز میکنم سر قابلمه میزارم روش و دو تا سه ساعت میزارم جا بیفتن...چون اب زیاد میریزم
قبل از اینکه سوت زودپز رو بردارین زیرش رو آب سرد بگیرید یا توی سینک آب سرد پر کنید یه چند دقیق زودپز ...
من که خریدم بهم گفت به هیچ عنوان آب سرد نگیرین
گمان میکنم راهی که میسپرم راه من است و آن را آنگونه که باید میسپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام میگرفت را حفظ میکنم.
فکر نکنم من و مامانم چندین ساله داریم همین کارو می کنیم.. میشه آب سرد نگرفت و گذاشت خودش خنک بشه و بعد سوتش رو برداشت چون اینطوری از حرارتش کم شده و باز خطرش کمتره