2777
2789

در حال بازسازی خونه هستیم تو انتخاب سینک روکار یا توکار موندم. سینک توکار آب اطراف صفحه نشت میکنه باید مواظب بود. سینک روکار هم خودم به شخصه خیلی راحتم . مشکل اینه که کابینت ورق ممبران انتخاب کردیم که حدود 700میلیون هزینه سه ..... کابینت ساز میگه اینقدر هزینه کردید با سینک روکار نما آشپزخونه خوب دیده نمیشه... کسایی که تجربه دارن با طرح ممبران سینک روکار خوب دیده میشه. و

اینکه چه مدل سینک توکاری دارید که راضی هست و موقع ظرف شستن آب کمتر به اطراف پاشیده میشه ...

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم

@niniyar تاپیکمو تایید کنید بطفاااا

این دختر قشنگی که توی پروفایلمه دختره خالشه قند و نبات خاله است 🥺🧸🫀 این جانب عاشق دوغ و ترشیجات لواشک و تمر هستم ، میتونم تا عبد فستفود بخورم و خسته نشم🫠😁🤤 اگر بخوام خودمو توضیف کنم تا یه تصور ذهنی داشته باشید ، لاغر ،قد بلند تا حدودی(۱۶۷) پوست سفید سفید ، صورت گرد و دارای لپ ، چشمام کشیده است موهامم بلوند کردم😛کاراته کا هستم ، دختری به شدت احساسی مغرور و مودب به شدت مهربون ،بزرگترین لطفی که مادر پدرم بهم کردند یاد دادن ادب بوده چون هیچوقت بزرگ تر از خودم رو تو خطاب نکردم و با اسم هم صدا نزدم، احترام خط قرمزمه اگر نمیتونی ادب و احترام رو موقع حرف زدن داشته باسی جوابمو نده گله زیبا🩷🌼 اگر هر کمکی از دستم بر میومد اول به من بگو بعد راجب بهش تاپیک بزن بوس بوس خسته ام شدید😁🫶🏻

والا عزیزم من اخوان دارم ... مراقبم هستم .. همش دستمال دستمه دورش رو خشک میکنم ..

"""چیزی نیست که با گذشت زمان و چمیدانم...گریه و حتی مرگ از یاد برود... حتی اگر از استخوان هایم ذره ای در باد بماند نام شمارا فریاد خواهم زد...😭🥀🖤""""

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷