2821
2789
عنوان

شوهر داری واقعا سخته هاا

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 29 پست

اگر میخای مشکل روان پیدا نکنی اینجوری فکررنکن ،خودت باش و اجازه نده تو رو از خودت بگیرن،وگرنه از خودت متنفر میشی،زن نازه مرد نیاز ،تو باید انقد براش مهم باشی که اون حواسش به رفتارش باشه،هر ارزشی که خودت واس خودت قایل باشی اونم همونطور قایل میشه ،زیر دست نباش عزیزم

متاهل ۴۰ ساله و مادر سه فرزند،برادر محترم لطفا درخواست نده ،بنده جای مادرت!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایشونم این استرس ها و مراقبت ها رو داره؟ اصلا بنظرت رابطه و محیطی که باید امن ترین نقطه شما در جهان باشه، چرا باید انقدر برات نا امن باشه که نتونی راحت خود واقعیت باشی؟ زندگی خیلی کوتاهه که بخواهیم انقدر سخت بگیریمش. نمیگم هر رفتار بدی رو داشته باش، نه اگه چیزی بده درستش کن ولی سعی کن خودت باشی و همسرتم باید بپذیره زن یه موجود همه چی تمام نیست و درست مثل خودشه

وا یعنی چی مرد خوشش بیاد نیاد؟؟چرا خودتونو میذارین اولویت دوم

مگه خودشون چی هستن چی میپوشن؟؟!یه روز مریض شدی میخوای بگی حق داری ترکم کنی چون بد شدم؟واقعا واسه تفکرتون متاسفم انقد به مردا رو ندین

❌️نر های هول سایت درخواست ندن❌️

اولش ک تازه ازدواج کردی حساسی ب این چیزا ولی چن سال ک بگذره میفهمی اصلا نباید ب مرد اهمیت یدی ک چی خوشش میاد و چی نه

من ک الان اینقد خودمو لعنت میکنم چقد خودمو ناراحت میکردم ک آقا ی وقت ناراحت نشه یا خوشش نیاد

پسرم و دخترم همه دنیامن

کی گفته باید همونی باشیم که شوهر خوشش بیاد ؟ من تو زندگی اولویت خودمم برام مهم نیست اون چی میخواد نه اینکه بی احترامی کنما نه برعکس خیلی هواش و دارم اما خودم و بیشتر از هر کس دیگه دوس دارم

جای گلوله ای در بدنم درد میکند که به من اصابت نکرده است 💔