2789

هرچی که این بازاریابی های شبکه ای تبلیغ کنند به نظر من ارزش نداره

محصولات نفیس و دمنوش نیوشا روغنهای گیاهی فلان و...

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درود

دمنوشهای نیوشا کیفیت خوبی ندارن چند مدلشو استفاده کردیم نه طعم داشت نه هیچ خاصیتی.

برا افزایش وزن دلسترهای میوه ای استفاده کنید خیلی زود وزن اضاف میکنید.

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  

دمنوش های نیوشا که اصلا چاق کننده نیست که

یه چای طعم دار معمولیه.

چای کی رو چاق کرده آخه؟؟تروخدا یکم واقع بین باشید اینقدر زود گول تبلیغات نخورید.

هرچی کلاهبرداری توی اینترنت رخ میده همش بخاطر سادگی مردمه.

واس کاهش وزن مادرشوهر من میخورد

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

ما پک سردی مغز نیوشا خریدیم

منو مادرم باهم استفاده کردیم

حقیقتا من دل درد های پریودیمم خوب شد

طب سنتی خیلی رفته بودم اما اینا بهم افتاد بهم ساخت

منی که پریودیام سرم میزدم دردم به شدت افتاده بود

🇮🇷✌️

هیچ دمنوشی نه لاغر میکنه نه چاق!!! این دمنوشای نیوشا حتی اشتها رو هم کم نمیکنن دروغ میگن که اشتها کم میکنه!! مردم رو مجبور میکنن رژیم سخت بگیرن و ورزش های طاقت فرسا کنن بعد که طرف لاغر شد میگن دمنوش لاغر کرده😂