2789
عنوان

خانواده شوهرتون اوکین

606 بازدید | 23 پست

من نمیدونم چرا از خانواده شوهرم خوشم نمیاد

فقط انگار شوهرم خوبه و بقیه شوند بد

آخه چرا ؟؟؟؟

یه خوبی و یه بدی از شوهر و خانواده شوهرتون بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونی چرا خوست نمیاد ؟😑😑

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

شاید تحت تاثیر کلیشه هایی واقعا مشکلی دارن مگه؟ من با خانوادش خوبم فقط خواهرش گاهی چرت و پرت میگه منم مثل خودش جوابشو میدم بحث میکنیم تموم ولی میدونم اونم ذاتش بد نیست

تقریبا هر چیزی که به تو میگم رو در واقع دارم به خودم هم میگم.

طرز فکرت ستودنیه😬

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

شوهر ک ندارم ولی ن از خانواده مادریم خوشم میاد ن پدری

پدری از این لحاظ ک پشت سرمون خیلی حرف میزنن انگار خودشون خیلی ادمای خوبن فقط بد ما رو میگن

مادری ام ازین لحاظ ک سرشون تو زندگی خودشون نیس همش میپرسن کی پس ازدواج میکنی چرا انقد بی حجابی و فلان

شوهر کنم اولین کارم اینه ک با اینا قطع ارتباط کنم

مثلا اونیکه گرگه ی روز میبینه بچه خودش گوسفند