2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به فصل نیست عزیزم چون توی تابستون بچه لباس کم میپوشه مادرا راحتترن برای شستن وگرنه توی خونه گرم که اب گرمم داشته باشه زمستونو تابستون نداره شما بزار همون بعد عید سال دیگه بگیر به حرف اطرافیانم توجه نکن اصلا زود از پوشک گرفتن بچه که امادگیشو نداره افتخار نیست صدمه روانی بزرگی بچه میخوره 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
به فصل نیست عزیزم چون توی تابستون بچه لباس کم میپوشه مادرا راحتترن برای شستن وگرنه توی خونه گرم که ا ...

بله با شماست واقعا.ممکنه این استرس و فشار تو بزرگسالی هم تاثیر بدی روش داشته بذاره.مرسی

مرسی عزیزم از راهنماییت

خواهش میکنم گلم دختر من ده ماهگی راه افتاد یکسالگی قشنگ جمله میگفت چهارده ماهگی چهارتا شعر حفظ بود الان دوسال و سه ماهشه چندتا شعر و سوره حفظه اکثر حروف الفبا رو میشناسه میخوام بگم هوشش عالی بود همه بهم میگفتن این که همه چی میگه چرا پوشکش میکنی ولی من کار خودمو کردم دوسال و دو ماهگی گرفتمش 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
چقدر حرف میزنه؟ میتونه جیشش رو بگه  یا علامت بده؟ من دیدم بعضی از بچه ها رو میتونن تو  این ...

چند تا کلمه رو واضح میگه ناواضح هم خیلی صحبت میونه و با خودش شعر میخونه ولی هنوز مامان بابا نمیگه...