2789
عنوان

ازدواج و پارتنرم

366 بازدید | 13 پست

۳ ساله دوستیم میگه تا سی سالگیم(۳ سال دیگه) باید صبر کنی بعد خونه جور کنم بیام خواستگاری من قبول کردم ،باز چند وقت پیش رفیقش ازدواج کرد جوگیر شد آره تا یکی دو سال دیگه بیام نشون بذاریم بعد به فکر عروسی و خونه باشیم منم خوشحال شدم دوباره دیروز اومده میگه نه اونا بی بند و باری ازدواج کردن من باید دستم پر باشه بعد بیام اعصابم خورده دلم میخواد زودتر ازدواج کنم اینم اینجوری میکنه اگه هم اصرار کنم میگه منو تحت فشار نذار ،رفیقش یه قرون پول تو جیبش نیست ازدواج کرد این هم خودش با باباش فروشگاه بزرگ دارن ولی پدر مادرش جدا شدن با مادرش زندگی میکنه پدره هم هی میگه هواتو دارم ولی هیچ کاری نمیکنه من احساس میکنم بخاطر شرایط مادرش داره اینجوری میکنه به نظرتون چه برخوردی کنم یا صبر کنم تا خونه بگیره مادرم تنهاست وابسته اینه ولی نمیذاره کسی تو تصمیماتش دخالت کنه به پدر مادرشم گفته تا من ازدواج نکنم نمیذارم اونا هم ازدواج کنن لطفاً راهنماییم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فعک نکنم بگیر باشه

بگیر که هست خانواده هامون در جریانن خودش همش حرف ازدواج میزنه ولی انگاری به خاطر اینکه مادرش تنها میشه داره طولش میده تا اون به سر و سامون برسه اینم شانس منه

بنظرم اگه دوست داشته نمیتونه تحمل و تحت هر شرایطی شده میاد خواستگاری ولی اینکه دست دست میکنه انگار میخود لنگ در هوا نگهت داره

که حس بدی به ادم میده اینجوری نمیگم قصدش جدی نیست هست ولی باید صبر کنی اگ بنظر خودت صبراتو کردی یکم بیشتر فشار بیار بهش اگ هنوز جا داره و ارزش داره براش صبرکن الان زندگی ساختن خیلی سخت شده طبیعیه یکم بترس از مسولیت جدید

هیچکس دوست داشتنی تر از خودت نیست😊❤️

ینی پدر و مادرش طلاق گرفتن؟!

اگه اره باید بگم که عزیزم حواست باشه

فرزند طلاق از لحاظ عاطفی مشکل داره

احتمال طرد شدگی و کمبود محبت هست

دوما یه روانشناس بسیار معروف میگفت

پسر اگه دختری رو بخواد بخاطر کوه هم جابه جا می کنه

پول ندارم، خانوادم راضی نیستن

بهونه اس

حواست باشه

سه سال عمرت بذاری

خواستگار رد کنی

اومذ و نگرفت

کسی که پشت سر دوست خودش اینجوری میگه

پس فردا به تو هم احتمال داره هرچی بگه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

بگیر که هست خانواده هامون در جریانن خودش همش حرف ازدواج میزنه ولی انگاری به خاطر اینکه مادرش تنها می ...

جده پدریشم حتی خبر داشته باشه تضمینی نیست بگیرتت دلتو به اینا خوش نکن

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

بگیر که هست خانواده هامون در جریانن خودش همش حرف ازدواج میزنه ولی انگاری به خاطر اینکه مادرش تنها می ...

به حرف خانواده ها نیست .الکی عمرت رو هدر نده .ایشون هر سری یه حرفی میزنع .اگر خواستگار داری رو همونا تمرکز کن .ایشون حالا اون گوشه کنار تلاششو بکنه .وقتی میبینه ۳سال موندی و هر سازی زده براش رقصیدی معلومه تا ۱۰سال دیگه هم پا پیش نمیگذاره .تو میمونی موی سفید شده اعتماد از دست رفته عمر تلف شده و خواستگاری که دیگه نمیاد .آخرشم میگه یکی دیگه رو پسند مردم .میخواستی نمونی به پام .مگه من مجبورت کرده بودم .تو نمیدونی فردا صبحانه قراره چی بخوری اصلا زنده ای یا نه .بعد آقا وعده ی ۳سال دیگه رو میده !!؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ینی پدر و مادرش طلاق گرفتن؟! اگه اره باید بگم که عزیزم حواست باشهفرزند طلاق از لحاظ عاطفی مشکل داره ...

چه بسیار پدر و مادرای ایرانی که به هزار و یک دلیل باهم هنوز زندگی میکنن ولی از صدتا آدم جدا شده برای بچه هاشون بدترن، قبل از حرف زدن کمی فکر کنید.

بنظرم اگه دوست داشته نمیتونه تحمل و تحت هر شرایطی شده میاد خواستگاری ولی اینکه دست دست میکنه انگار م ...

من حرف بزنم میگه من همون اول بهت گفتم تا سی سالگی خودت قبول کردی راستم میگه از اول تحت فشارش نذاشتم ولی تصمیم گرفتم دیگه یکم اذیتش کنم خیلی بلند پروازه منم گفتم نمیخوام الان ازدواج کنیم که بیا جلو به نشون بذاریم آشنا و خانواده در جریان باشند بعد بفکر خونه و عروسی باشیم دو تامون باهم

چه بسیار پدر و مادرای ایرانی که به هزار و یک دلیل باهم هنوز زندگی میکنن ولی از صدتا آدم جدا شده برای ...

من قصد بی احترامی نداشتم

به هرحال باید اسی می تونست این مشکلات هم ممکن باشه...

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

من حرف بزنم میگه من همون اول بهت گفتم تا سی سالگی خودت قبول کردی راستم میگه از اول تحت فشارش نذاشتم ...

خب همین کلمه تا اشتباهه .نمیخوام الان ازدواج کنیم که 😑😑بگو من خواستگار دارم .اگر قرارها همش منو سر بدوونی و وعده بدی . روی اونها فکر میکنم .تو هم به کارات برس

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو