2777
2789
عنوان

خانوما لطفااااا کمک.دوتاسوال

120 بازدید | 18 پست

بچها پادرد خیلی بدی گرفتم نمیدونم از چیه اگه کسی اینجوری شده خاهشا راهنمایی کنید.سمت ران و ب ا س ن م استخونش درد خیلی بدی میگیره انگار فقط استاونو داری فشار میدی؟کسی اینجوری شده

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...

خانوما من میخام اقدام کردم برای بارداری چند روز دیگه میخام قرص ویتامین ای و امگا بخورم بدنم ضعیف نشه اگه نی نی بود و باردار بودم چون روزه میگیرم.میتونم بخورم ضرری نداره ازماه اول؟؟

احتمالا کمبود کلسیم داری 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احتمالا کمبود کلسیم داری 

کلسیم بدنم کم میشه زانوهام درد میکنه ولی این اولین باره و فقط همون یه قسمته

خانم من آره مشکل داشتم شببهت . یه بار پاهام اینقدر درد میکرد که توانایی زیاد راه رفتن رو نداشتم رفتم رادیولوژی گفت ویتامین D کمه . قرص داد و سوزن زدن تت خداروشکر خوب شد . الان هم پاهام از ران به بالا درد داره فهمیدم کیست دارم که داره حل میشه

خانوما من میخام اقدام کردم برای بارداری چند روز دیگه میخام قرص ویتامین ای و امگا بخورم بدنم ضعیف نشه ...

شما ۳ ماه قبل بارداری باید اسید فولیک بخوری . ولی واسه اینکه معلوم شه چه دوزی مصرف کنی باید یه ازمایش بدی چکاپ‌ شی کم خونی نداشته باشی . کمبود ویتامین دی نداشته باشی مثلا. اینا مهمه.

ویتامین ای مشکل نداره من قبل بارداری میخوردم واسه تقویت. اما امگا رو نمیدونم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
خانم من آره مشکل داشتم شببهت . یه بار پاهام اینقدر درد میکرد که توانایی زیاد راه رفتن رو نداشتم رفتم ...

برای من بین رانو باسنمه استخونش مثلا میشینم فشار میاد دردش بیشتر میشه

شما ۳ ماه قبل بارداری باید اسید فولیک بخوری . ولی واسه اینکه معلوم شه چه دوزی مصرف کنی باید یه ازمای ...

یدو فولیک میخورم ولی دستو پا شکسته.پس باید از دکتر بپرسم

مگه تیروییدت مشکلی داشته؟

نه مشکلی تو آزمایشام نداشتم فقط گفت یه کم خونی کوچولو داری 

[QUOTE=60272265]خانوما من میخام اقدام کردم برای بارداری چند روز دیگه میخام قرص ویتامین ای و امگا بخورم بدنم ضعیف نشه ...[/Q

قطعا ویتامین‌های شیمیایی ضرر دارن

طبیعی خودتو تقویت کن

ارده و شیره وعسل انجیر، بادام، گردو بادام زمینی پسته شبی یه مشت 

کنجد بوداده چندبرابر شیر کلسیم داره 

نان کنجدی وسبوس دار

زیتون،خربزه،سیب ،انار ،گلابی،مویز،

نخودچی که پرانرژی میشی

همیشه ۱۸ساله هستم  
[QUOTE=60272265]خانوما من میخام اقدام کردم برای بارداری چند روز دیگه میخام قرص ویتامین ای و امگا بخو ...

ممنون عزیزم آره خودمم تصمیم گرفتم ولی نمیدونسنم چه چیز هایی خیلی مفیده

[QUOTE=60272265]خانوما من میخام اقدام کردم برای بارداری چند روز دیگه میخام قرص ویتامین ای و امگا بخو ...

وقتی طبیعی تقویت کنید دیگه مشکلاتی که الان خانمها دارن رونمیگیرید مثل سندرم دام ،کمبود ویتامین د،وزن نگرفتن جنین زایمان زودرس و....

همیشه ۱۸ساله هستم