2789

واقعا خیلی خوشگله

موهاش

چشاش

خنده هاش

صداش

کلا خوشگله

ولی قبول نداره اینو اعتماد بنفس نداره

عکس نمیگیره میگه زشت میفتم فیلم میگیره بجاش

نمیدونم چیکار کنم بفهمه خوشگله🫠🥲

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی اعتماد بنفس ک خیلی ها ندارن اما هرچی زشته اعتماد بنفس دارن 😐😂 بهش دل داری بده بگو داری اشتباه می کنی خیلی خوشگلی نازی خودت قدر خودت نمیدونی اما باید بدونی تو چیزی کم نداری ک بخواهی اعتمادت بیاری پایین

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

دوستت اگه زشتم بود همین که دوست خوبی مثه تو داره که حسود نیستی و ازش تعریف میکنی خوشبخت ترین بود

خدا آدمایی مثه شما رو زیاد کنه 😘🫂

و اگر اندوهت آن قدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود، به سمت من بیا تا کنار هم سکوت کنیم..️

والا حق داره منم ک درحالت عادی با قیافم مشکل ندارم عکس نمیگیرم خیلی چون ب نظرم تو عکسا کج میوفتم😑

آخه تو حالت عادیم میگه

ولی واقعا خوشگله🫠🫶🏻

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

شما لازم نیست کاری بکنی خودش باید به این باور برسه

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

توی دوربین گوشی واقعا آدم افتضاح میفته

بنظرم نه

بستگی داره از کدوم زاویه میگیری

هی تعریف کن ازش...دور برش باشمنم دهنم آب افتاد از تعریفات :))

تعریف میکنم اتفاقا همیشه ولی بازم اعتماد بنفس نداره خودشو زشت میدونه

هعی اعتماد بنفس ک خیلی ها ندارن اما هرچی زشته اعتماد بنفس دارن 😐😂 بهش دل داری بده بگو داری اشتباه ...

اعتماد بنفس داشتن. خیلی خوبه

درموردت هر چی بگن اهميت نمیدی نه از اعتماد بنفس های چرت

من خودم اعتماد بنفس دارم خیلی رو خودم کار کردم

الانم دارم رو دوستم کار میکنم🫠😂😂