2789
عنوان

جاریم پشت سرم اینجوری گفته

341 بازدید | 2 پست

من 4ساله ازدواج کردم3سالم نامزد بودم ینی جمعا7ساله عروس این خانوادم.یه بحثی با شوهرم داشتم ک مادرشوهرم زنگم زد دعوام کرد ک ببین فلانی مگ نیست از تو خیلی کوچیکتره همش برا نامزدش پول میفرسته حالا منظورش جاریم بود ک تازه نمزد کرده اینم بگم برادرشوهرم براش10تومن10تومن پول میزنه اما شوهر من چی!!خلاصه من قهر کردم ک نباید فلانیو با من مقایسه میکردین حالا نمیدونم ب گوشش رسیده یا چی.دعوتش کردیم لام تا کام با من حرف نزد.با منی ک از حق بچم گذشتم تا برادرشوهرم ماشین بخره(با شوهرم شریکن)بعد رفته پشت سرم گفته شیدا خیلی خودشو میگرفت اونقدرم چاق شده بود ک نگو نمیدونم چی میخوره،النگوها دخترش بدلن و فلان.بنظرتون چجوری باهاش رفتار کنم

خدایا شکرت.

بگو پسرتو نگرفتم که براش پول بفرستم

چه غلطا

🦋کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگوپسرت چه تاجی به سر من زده جز بدبختی. یه پول نزده درست درمون حسابم شوهر های مزدم چه کارها واسه زنشون نیمکنن. حالام بخام پول بزنم. درضمن من بخام درآمد شغلی همداشته باشم دلیلی نمیبینم. جیب کسی روپر کنم واسه اینده دخترم برنامه ریزی میکنم از کی تا حالا زن خرج. شوهر میده. مگه تو خرج پدرشوهرم رو میدادی. از من توقع داری. کم. جوونی ام توی این زندکی هدر نرفته. بروخودت رو مقایسه کن اجازه نیمدم منو با کسی مقایسه کنی. کسی در حد خودم نمیبینم .