2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما سوپرامیل امتحان کردی ؟

اره عزیزم. ترویتال سوپرامیل. وبیومیل پلاس همه مثل هم بود پسرم وزن نگرفت و ادرارشم هم خیلی کم شد یبوستم گرفت دیگه قط کردم همون ببلاک رو میدم خداروشکر خوبه

اره عزیزم. ترویتال سوپرامیل. وبیومیل پلاس همه مثل هم بود پسرم وزن نگرفت و ادرارشم هم خیلی کم شد یبوس ...

میخواستم تو تاپیک جدیدتون بگم هرکار کردم نشد . پسر بزرگم ۹ ماهگی وزنش ۱۱ قد ۷۴ بود پسر کوچیکم وزن ۸/۲۰۰ قد ۷۲ بود

میخواستم تو تاپیک جدیدتون بگم هرکار کردم نشد . پسر بزرگم ۹ ماهگی وزنش ۱۱ قد ۷۴ بود پسر کوچیکم وزن ۸/ ...

شیرخشک میخورد پسر اولتون ؟ پسر من ۱۰ کیلویه دوماهه همینه

[QUOTE=414342273]شیرخشک میخورد پسر اولتون ؟ پسر من ۱۰ کیلویه دوماهه همینه[/QUOT هردو تا شیر خودم رو میخوردن . ولی من غذا کمکی خیلی به بچه هام می دادم . پسر بزرگم روزی ۴ وعده میدادم هر وعده یک پیاله ماست خوری راحت میخورد .ولی پسر کوچیکم یبوست شدید داشت هفته ای یکبار شکمش کار میکرد بخاطر همین روزی ۲ وعده غذا می خورد یعنی نصف پسر بزرگم دقیقا وزن گیری هم نصف میشد . بزرگه از شش ماهگی هرماه ۵۰۰/۶۰۰ گرم وزن اضافه میکرد اما کوچیکه ۲۵۰/۳۰۰ گرم

میخواستم تو تاپیک جدیدتون بگم هرکار کردم نشد . پسر بزرگم ۹ ماهگی وزنش ۱۱ قد ۷۴ بود پسر کوچیکم وزن ۸/ ...

یعنی دو ماه هست که روی وزن ۱۰ کیلو توقف کرده ؟ علت رو بررسی کنید . مریض شده ؟ ویروس گرفته؟ مارک شیرخشک عوض شده؟ مقدار غذای کمکی کم شده؟ دندون در آورده ؟ تحرکش زیاد شده؟بچه ها از ۹/۱۰ ماهگی دیگه بیشتر با غذا رشد میکنن تا شیر. مقدار شیر رو کم کنید از غذاهای متنوع استفاده کنید . سوپ ، پوره میوه و سبزیجات ، فرنی و حریره ها، آبگوشت ، کته ، کوکو درست کنید با کره و آب قلم ، جوانه ها و سویق. حتما تاثیرشو می بینید

یعنی دو ماه هست که روی وزن ۱۰ کیلو توقف کرده ؟ علت رو بررسی کنید . مریض شده ؟ ویروس گرفته؟ مارک شیرخ ...

اره بین ۹۷۰۰ و۱۰ بیشتر نشده

دندون درنیاورده اما ویروس گرفته

چند بار مارک شیرشو عوض کردیم چون یبوست میشد. و اخر برگشتیم به همون که اول میدادیم

صبحانه نمیخوره چون شب که ساعت ۱ میخابه تا ۱ ظهر خوابه

این وسط دوبار نهایت دوتا ۹۰ سیسی شیر بخوره

ناهار کته با ماست یا سوپ یا حلیم میدم بعد شیر ۹۰ یا ۱۲۰

عصر فرنی یا اوتیمل با موز یا پوره میوه بعد شیر ۹۰ یا ۱۲۰ یا بهش غذا میدم یا دوباره فرنی چیزی گاهی هم هیچی دوباره شیر تا ۹. که شام میدم بعد شیر و تا ۱ که میخابه دوباره شیر تقریبا روزی ۶۰۰ تا ۷۵۰ سیسی شیر میخوره با ۳ وعد غذا

یعنی دو ماه هست که روی وزن ۱۰ کیلو توقف کرده ؟ علت رو بررسی کنید . مریض شده ؟ ویروس گرفته؟ مارک شیرخ ...

البته ممکنه این وسط،قطره بدم یا چیزی دهنش کنه همرو پس بیاره 😭