2777
2789

دوتا جمدون بستم

نمیدونم چطوری میشم

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان لیام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من در این حد بگم رفتم بیمارستان ، بیینم چرا لکه بینی دارم ...گرفتن کیسه آبم و پاره کردن 😂😂😂فرستادن زایمان....خودم بودم و خودم ..هیچی نبرده بودم بعد برام اوردن 😁 ...پس استرس نداشته باش ..این روزاتم میگذره

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

منم دو تا ساک بستم یکی برا خودم یکی برا نی نی ، خونه هم به کمک خانواده ام تمیز کردم ، اتاق نی نی هم آماده اس ، خرید مایحتاج خونه رو هم انجام دادم ، چند تا آبمیوه و خرما و کمپوت هم برا خودم گرفتم

من در این حد بگم رفتم بیمارستان ، بیینم چرا لکه بینی دارم ...گرفتن کیسه آبم و پاره کردن 😂😂😂فرستا ...

به این راحتی دردم نداشتی .من لحظه شماری میکنم درد بگیرم برم بیمارستان

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان لیام

چمدون میخوای چیکار. من موقعه زایمانم یه خانوم بود اونم اومده بود برای زایمان دوتاچمدون یکی برای خودش یکی بچش ده دقیقه یه بار لباس عوض میکرد اخه اینا لازم نیست بخدا

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭