2789
عنوان

حس می کنم زن داییم بچه هست

219 بازدید | 9 پست

از من ۷ سال بزرگتره

من ۲۱ سالمه

الان مادر یه بچه است اما نمیدونه که چطوری ازش مراقبت کنه یعنی یه جور ولش کنه میدونید خیلی آسون میگیره همه چیز رو در رابطه با بچه داری

در حالی که مثلاً ماها دیدیم بچه داره طرف مثلاً کارد میره طرف یه چیز خطرناک میره هشدار میدی میترسیم میریم سریع میگیریمش

اینا اصلاً نسبت به این مسائل بیتفاوتن

دیشب میخواسته برق بگیره بچه رو چرا چون بچه هر چیزی که دستش بیاد رو میره میزنه تو پریز برق

یعنی خطر مرگ از بیخ گوش این بچه دو سال رد شده

یه چیزم بهشون بگی ناراحت میشن یکم سختگیری

بیشتر کنند مراقبت بیشتر کنند

با مثلاً بچه میره زیر میز تلویزیون این وسایل تزیینی که زیر تلویزیون هست را برمیداره خوب مگه تلویزیون چقدر قدرت داره عنی بچه یه تکونی بده به این میز میخوره دور از جون روی مغز این بچه تلویزیون میافته روی این بچه

اصلا دقت ندارن

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بدم میاد از این نوع مادرای سهل انگار

بچه ماشاالله کنجکاوی می کنه

ولی اینا محیط امن براش درست نمی کنن

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
بعضیا کلا بی خیالن/ خودشون جوون میمونن بقیه رو پیر میکنن

دلم می سوزه

دیشب بچه یک چیزی داخل پریز برق کرده برق بچه رو پرت کرده عقب

از دیشب وحشت زده شده

بعضی مامانا خیلی بیخیال بچه بزرگ میکنن اصلا سر بچه خودشونو اذیت نمیکنن یعنی بچه آسمون و زمین رو به هم بدوزه نزدیک باشه خودشو منفجر کنه هیچ خم به ابرو نمیارن ما خانوادگی برعکسیم انقدر حساسیم رو بچه خودمونو بخاطر بچه نابود کردیم

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بعضی مامانا خیلی بیخیال بچه بزرگ میکنن اصلا سر بچه خودشونو اذیت نمیکنن یعنی بچه آسمون و زمین رو به ه ...

ماهم همین جوریم

ولی اینا برعکس ما هستن

خدا حفظش کنه

❤️🌷