2777
2789
عنوان

زود دل میبندم

62 بازدید | 5 پست

سلام دوستان🤍

زود به کسی دل میبندم تو رابطه دوستانه ام بهم ضربه زده مثلا کسی باهام رفتار بدی کنه و عذر خواهی ام نکنه حذفش میکنم برای کسی که برام ارزش نمیذاره ارزشی قائل نیستم ولی جاش تو دلم انگار درد میکنه

که فلانی چه خوب بود اگه دوستیمون ادامه پیدا میکرد

یا همش میگم نکنه اشتباه کردم نمیدونم یه همچین حسی دارم و مدام بهشون فکر میکنم از

پارسال ام یه دوستی اینطوری تمام شد تو تاپیک اولیم هست

واقعا نمیدونم چیکار کنم این حس و نداشته باشم

ممنون میشم کمکم کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی دلتنگ لحظات خوبتون میشی و به درستی تصمیمت برای قطع رابطه شک میکنی بدرفتاریاشونو به خودت یاداوری کن اینجوری شکت به خودت از بین میره از طرفی تلاش کن هر رابطه ای رو بدون درخواست توضیح کات نکنی، وقتی کسی اشتباهی درحقت کرد لااقل یکبار دلیلشو ازش بپرس شاید اشتباه ناخواسته بوده

وقتی دلتنگ لحظات خوبتون میشی و به درستی تصمیمت برای قطع رابطه شک میکنی بدرفتاریاشونو به خودت یاداوری ...

کاملا باهاشون صحبت کردم عزیزم هیچ کدوم حتی یک معذرت خواهی ساده نکردند ابراز پشیمونی اصلاا(چون میدونن دوسشون دارم خواستند دست پیش و بگیرن که پس نیوفتن مثلا معمولا بعضی ها وقتی بهشون احترام میزاری و توجه میکنی فکر میکنن چه خبر باشه تمام حد و حدود خودشون یادشون میره)

من از پیام هاشون اسکرین گرفتم تو گوشی دارم ولی بازم این حس باهامه🥲❤️